BBQ-kjøttdeigtaco
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-kjøttdeigtaco

BBQ-kjøttdeigtaco

med syrlig coleslaw og syltet rødløk

Har du en familie som elsker taco? Da er det kanskje på tide for dere å prøve en ny variant. Det hjelper vi gjerne med, for vi har laget en fantastisk oppskrift med inspirasjon fra amerikansk matlaging. Vi bygger tacoene våre med myke tortillas, Cajun-krydret kjøttdeig, spicy BBQ saus, coleslaw med aioli og lime, hakkede tomater og syltet rødløk.

Tags:
Barnevennlig
Melkefri
Rask
Allergener:
Sulfitter
Sennep
Gluten
Hvete
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Kjøttdeig av storfe og svin

1 stk

Lime

150 g

Spisskål, skåret

60 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sennep, Soya)

1 stk

Tomat

1 stk

Gulrot

2.5 g

Tex-Mex

20 g

Aioli

(Inneholder Sennep, Egg)

1 stk

Rødløk

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Sukker til saus

¼ ts

Salt til saus

½ ts

Salt til kjøtt

¼ ts

Salt til slaw

2 ss

Vann til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier830 kcal
Energi (kj)3472 kj
Fett37.5 g
Mettet fett10.6 g
Karbohydrater84.9 g
Sukker19.1 g
Protein32.8 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

Sylt rødløk
1

Har du ikke mikrobølgeovn, sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft).

Finhakk rødløk.

Skjær lime i båter.

Bland rødløk, limesaft, sukker og salt i en skål. Sett til side til servering.

Forbered råvarer
2

Riv gulrot (uskrelt) grovt.

Grovhakk tomat.

Stek kjøttdeig
3

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøttdeig og Ay Cajun-ba i 4-5 min, til brunet.

Tilsett gulrot og salt, og stek i ytterligere 1 min.

VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydning av rødt.

Varm tortillabrød
4

I mellomtiden, varm tortillabrød i mikroen i 30-60 sek, eller pakk inn i folie og varm i ovnene i 4-5 min.

Bland sammen
5

Bland aioli og saft fra resterende limebåter i en skål. Rør inn spisskål og salt.

Bland BBQ-saus, Tex-Mex og vann i en liten skål.

Server
6

Sett frem alt på bordet.

Fyll tortillabrød med kjøttdeig og drypp over BBQ-saus.

Fyll på med coleslaw, hakkede tomater og syltet løk.