
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
15 ml
Balsamico
125 g
Bacon, skiver
200 g
Sjampinjong
1 stk
Løk
3 stk
Hvitløk
1 pose
Bladpersille
2 stk
Stenovnsbakt baguette
(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Sesam)
1 stk
Eple
50 g
Majones
(Inneholder: Egg, Sennep)
60 g
Salatblanding
2 ss
Olivenolje (steg 4)

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft). Fordel bacon på en bakeplate med bakepapir. Bak i ovnen i 15 min.

Skjær sopp i tynne skiver. Skjær rødlæk i tynne halve skiver. Finhakk hvitløk. Skyll salat under kaldt vann* i et dørslag.

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek sopp, rødløk, balsamico og halvdelen av hvitløk i 5 min.

Finhakk persille. Bland persille, olivenolje* [2 ss | 4 ss] og resterende hvitløk i en liten bolle.

Skjær brød over på midten og deretter på langs. Smør med persilleolje. Varm i ovnen i 7-8 min. Skjær eple i tynne skiver.

Smør brødets bunn med majones. Fyll med sopp, rødløk, bacon, salat og eple. Topp med brød og servér!