Zucchini, ricotta and walnut fritters
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Zucchini, ricotta and walnut fritters

with roasted potato and dill yoghurt

Allergener:
Nøtter
•Soya
•Melk
•Gluten
•Hvete
•Egg

Les etiketten pĂ¥ produktet for Ă¥ finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for Ă¥ sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
NivĂ¥Enkel

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g

Poteter

1 stk

Squash

40 g

Valnøtter

(Inneholder Nøtter Kan inneholde Sesam, Peanøtter)

1 stk

Worcestersaus

(Inneholder Soya)

100 g

Ricotta

(Inneholder Melk)

25 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

40 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

1 pose

Dill

75 ml

Yoghurt

(Inneholder Melk)

60 g

Salatblanding

1 stk

Eple

1 stk

Gulrot, Julienne

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 1)

1 stk

Egg (steg 2)

½ ts

Salt (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 4)

1 ss

Olivenolje (steg 5)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier767 kcal
Energi (kj)3210 kj
Fett40.2 g
Mettet fett13.3 g
Karbohydrater73.3 g
Sukker19.4 g
Protein28.6 g
Natrium181.3 mg

Redskaper

•Bakeplate
•Stekepanne
•Rivjern

FramgangsmĂ¥te

1
2
3
4
5
6