Skip to main content
Vietnamesisk wrap med karamellisert kjøttdeig
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vietnamesisk wrap med karamellisert kjøttdeig

Vietnamesisk wrap med karamellisert kjøttdeig

med agurk, koriander og mynte

Fysen på asiatiske smaker? Fest sikkerhetsbeltet og bli med på en kulinarisk reise til Vietnam med våre wraps! Vi fyller lune tortillalefser med soyastekt, karamellisert kjøttdeig og limeduftende kålsalat. Som tilbehør kan vi friste med hjemmelagde fries og asiatisk majones som dipp.

Tags:
Melkefri
Allergener:
Gluten
Hvete
Soya
Sennep
Egg
Sesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Tortillabrød

(Inneholder: Gluten, Hvete)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder: Hvete, Soya, Gluten)

1 stk

Agurk

1 stk

Gulrot

1 stk

Mynte & koriander

1 stk

Lime

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder: Sennep, Egg)

150 g

Spisskål, skåret

300 g

Poteter

1 g

Chiliflak

50 g

Vegansk asiatisk majones

(Inneholder: Soya, Hvete, Gluten, Sesam)

250 g

Kjøttdeig av storfe og svin

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

1 ts

Sukker til kjøtt

¼ ts

Salt til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier832 kcal
Energi (kj)3479 kj
Fett42.4 g
Mettet fett10.6 g
Karbohydrater77.2 g
Sukker13.1 g
Protein32.5 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

Ovnsbak fries
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet (uskrelt) i 1 cm tynne staver.

Fordel potet på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med chiliflak, salt og en klype pepper, og bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.

TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Forbered grønnsaker
2

I mellomtiden, skrell gulrot og agurk i lange bånd med en potetskreller. Finhakk de siste bitene.

Bland gulrot, agurk og spisskål i en stor skål.

Hakk urter
3

Finhakk mynte og koriander.

Halver lime.

Stek kjøttdeig
4

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tilsett kjøttdeig, krydre med Ginger Ninja og stek i 4-5 min, eller til brunet.

Tilsett soyasaus og sukker og stek i 1-2 min, eller til karamellisert.

Ta stekepannen av varmen og sett til side.

VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.

Bland salat
5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrøbølgeovnen, eller dekk med folie og varm i ovnen i 4-5 min.

Tilsett salt, en skvett limesaft og hakkede urter i skålen med grønnsaker rett før servering. Bland godt.

Server
6

Fordel kjøttdeig, asiatisk majones og kålsalat mellom tortillabrød.

Brett inn kantene og rull sammen til wraps.

Server med fries og resterende majones og salat.