Fysen på asiatiske smaker? Fest sikkerhetsbeltet og bli med på en kulinarisk reise til Vietnam med våre wraps! Vi fyller lune tortillalefser med soyastekt, karamellisert kjøttdeig og limeduftende kålsalat. Som tilbehør kan vi friste med hjemmelagde fries og asiatisk majones som dipp.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
2 stk
Tortillabrød
(Inneholder: Gluten, Hvete)
25 ml
Soyasaus
(Inneholder: Hvete, Soya, Gluten)
1 stk
Agurk
1 stk
Gulrot
1 stk
Mynte & koriander
1 stk
Lime
5 g
Ginger Ninja
(Inneholder: Sennep, Egg)
150 g
Spisskål, skåret
300 g
Poteter
1 g
Chiliflak
50 g
Vegansk asiatisk majones
(Inneholder: Soya, Hvete, Gluten, Sesam)
250 g
Kjøttdeig av storfe og svin
½ ts
Salt til poteter
1 ts
Sukker til kjøtt
¼ ts
Salt til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær potet (uskrelt) i 1 cm tynne staver.
Fordel potet på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med chiliflak, salt og en klype pepper, og bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.
TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.
TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.
I mellomtiden, skrell gulrot og agurk i lange bånd med en potetskreller. Finhakk de siste bitene.
Bland gulrot, agurk og spisskål i en stor skål.
Finhakk mynte og koriander.
Halver lime.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Tilsett kjøttdeig, krydre med Ginger Ninja og stek i 4-5 min, eller til brunet.
Tilsett soyasaus og sukker og stek i 1-2 min, eller til karamellisert.
Ta stekepannen av varmen og sett til side.
VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrøbølgeovnen, eller dekk med folie og varm i ovnen i 4-5 min.
Tilsett salt, en skvett limesaft og hakkede urter i skålen med grønnsaker rett før servering. Bland godt.
Fordel kjøttdeig, asiatisk majones og kålsalat mellom tortillabrød.
Brett inn kantene og rull sammen til wraps.
Server med fries og resterende majones og salat.