HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSpinat Og Ricottafylt Tortelloni
topBanner
Spinat- og ricottafylt tortelloni

Spinat- og ricottafylt tortelloni

med kremet soppsaus og hakkede hasselnøtter

Skjem deg bort med denne oppskriften på ravioli fylt med ricotta og spinat, med en kremet fløtesaus laget av hvitløksstekt sjampinjong og grønnsaker. Løft smakene enda mer med ovnsbakt grønnkål, og topp alt med finrevet ost og svart pepper.

Tags:RaskVegetar
Allergener:melkEggglutenSelleriNøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

150 ml

Matfløte

(Inneholdermelk)

300 g

Tortelloni med ricotta og spinat

(Inneholdermelk, Egg, glutenKan inneholdesoya)

200 g

Sjampinjong

4 g

Grønnsaksbuljong

(InneholderSelleri)

20 g

Finrevet ost

(Inneholdermelk, Egg)

2 stk

Hvitløk

½ stk

Squash

30 g

Spinat

1 g

Chiliflak

4 g

Hvitløksflørt

20 g

Hasselnøtter

(InneholderNøtterKan inneholdepeanøtter, sesam)

1 stk

Løk

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Smør* (steg 2)

½ ss

Olivenolje* (steg 2)

½ ts

Salt* (steg 2)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier789.15 kcal
Energi (kj)3301.8035 kj
Fett41.8035 g
Mettet fett17.8 g
Karbohydrater70.2062 g
Sukker15.1 g
Protein26.6652 g
Natrium408 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Skjær sjampinjong og løk i tynne skiver. Skjær squash [1/2 stk, 2P] i 1 cm store biter. Finhakk eller press hvitløk. Kok opp en stor kjele med lettsaltet* vann*.

2

Smelt smør* [1 ss | 2 ss] med olivenolje* [1/2 ss | 1 ss] i en stekepanne på middels høy varme. Tilsett løk, sopp og salt* [1/2 ts | 1 ts], og stek i 1-2 min. Tilsett squash og stek i ytterligere 3-4 min. Tilsett hvitløk og stek i 1 min.

3

Skyll spinat i et dørslag under kaldt vann. Grovhakk hasselnøtter. Grovhakk spinat.

 

4

Tilsett matfløte [1/2 pakke, 2P], Hvitløksflørt, grønnsaksbuljong og en klype chiliflak i stekepannen med grønnsaker og la småkoke i 3-4 min, til sausen tykner. Krydre med en generøs klype pepper* og en liten klype salt*. TIPS: Chiliflak er sterkt, så tilsett etter smak.

5

Kok tortelloni i 1-2 min, eller til ‘al dente’. Hell av vannet og bland pasta og halvparten av spinaten i stekepannen med soppsaus (bland evt. i kjelen hvis det ikke er plass). Bland godt og krydre med en klype salt*. TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er gjennomkokt, men fremdeles har litt tyggemotstand i midten.

6

Fordel tortelloni og kremet soppsaus i dype tallerkener. Strø over finrevet ost. Smak til med en klype pepper*. Pynt med hasselnøtter og resterende spinat.