Velkommen til en smaksfest! For å få den helt riktige smaken marinerer vi svinekjøttet med vår ferdige krydderblanding, Saha-ras, som er vår versjon av det velkjente krydderet, Ras el hanout. Vi koker også couscous som vi blander med persille, gulrot, hvitløk og spisskål. Og vi er ikke helt ferdige enda, for vi skal nemlig lage en saftig appelsinsalsa server med kremet yoghurt!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
4 g
Saha-Ras
4 g
Kyllingbuljong
1 stk
Hvitløk
1 pose
Bladpersille
150 g
Spisskål, skåret
75 g
Yoghurt
(InneholderMelk)100 g
Couscous
(InneholderGluten, Hvete)1 stk
Appelsin
20 g
Mandler
(InneholderNøtter)1 stk
Gulrot
300 g
Svin ytrefilet
2.5 dl
Vann (steg 1)
1 ss
Olivenolje (steg 1)
Press eller finhakk hvitløk. Grovhakk persille. Riv gulrot (uskrellet). Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en kjele på middels høy varme. Stek hvitløk og gulrot i 1-2 min. Tilsett vann* [2,5 dl | 5 dl] og kyllingbuljong. Kok opp. Tilsett couscous og en skvett olivenolje* og rør godt. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 5 min, eller til vannet er absorbert. Rør inn halvparten av persillen med en gaffel.
Grovhakk mandler. Fjern det hvite og skjær appelsin i 2 cm biter. Bland mandler, appelsin og resterende persille i en liten skål.
Skjær svinekjøtt i 3 cm biter på et eget skjærebrett. Bland svinekjøtt, Saha-ras, en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en skål. Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek svinekjøtt i 2-3 min, til gjennomstekt.
Bland spisskål, en klype salt* og pepper* i en skål. Masser spisskålen med hendene i 30 sek. Tilsett en skvett olivenolje* om du ønsker.
Bland ferdig couscous med kål.
Anrett couscous, kålsalat og svinekjøtt i dype tallerkener. Drypp over en klatt yoghurt og topp med appelsinsalsa.