Saha-ras-krydret svinekjøtt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Saha-ras-krydret svinekjøtt

Saha-ras-krydret svinekjøtt

med gulrotscouscous og saftig appelsinsalsa

Velkommen til en smaksfest! For å få den helt riktige smaken marinerer vi svinekjøttet med vår ferdige krydderblanding, Saha-ras, som er vår versjon av det velkjente krydderet, Ras el hanout. Vi koker også couscous som vi blander med persille, gulrot, hvitløk og spisskål. Og vi er ikke helt ferdige enda, for vi skal nemlig lage en saftig appelsinsalsa server med kremet yoghurt!

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Proteinrik
Allergener:
Melk
Gluten
Hvete
Nøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

4 g

Saha-Ras

4 g

Kyllingbuljong

1 stk

Hvitløk

1 pose

Bladpersille

150 g

Spisskål, skåret

1 pakke

Yoghurt

(Inneholder Melk)

100 g

Couscous

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 stk

Appelsin

20 g

Mandler

(Inneholder Nøtter)

1 stk

Gulrot

300 g

Svin ytrefilet

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 dl

Vann (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 1)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier632 kcal
Energi (kj)2643 kj
Fett20.2 g
Mettet fett5 g
Karbohydrater58.8 g
Sukker15.4 g
Protein49.7 g
Natrium0 mg

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Lag couscous
1

Press eller finhakk hvitløk. Grovhakk persille. Riv gulrot (uskrellet). Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en kjele på middels høy varme. Stek hvitløk og gulrot i 1-2 min. Tilsett vann* [2,5 dl | 5 dl] og kyllingbuljong. Kok opp. Tilsett couscous og en skvett olivenolje* og rør godt. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 5 min, eller til vannet er absorbert. Rør inn halvparten av persillen med en gaffel.

Lag appelsinsalsa
2

Grovhakk mandler. Fjern det hvite og skjær appelsin i 2 cm biter. Bland mandler, appelsin og resterende persille i en liten skål.

Stek svinekjøtt
3

Skjær svinekjøtt i 3 cm biter på et eget skjærebrett. Bland svinekjøtt, Saha-ras, en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en skål. Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek svinekjøtt i 2-3 min, til gjennomstekt.

Forbered kål
4

Bland spisskål, en klype salt* og pepper* i en skål. Masser spisskålen med hendene i 30 sek. Tilsett en skvett olivenolje* om du ønsker.

Bland couscous og kål
5

Bland ferdig couscous med kål.

Server
6

Anrett couscous, kålsalat og svinekjøtt i dype tallerkener. Drypp over en klatt yoghurt og topp med appelsinsalsa.