By middagsgjestene på en ordentlig smaksfest! Pankopanerte, gyllenstekte halloumiskiver serveres på en seng kremet potetsalat med reddiker, sjalottløk og dill, toppet med avokadoskiver.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
4 g
Hvitløksflørt
1 stk
Citrus
12 g
Grov sennep
(Inneholder: Sennep)
25 g
Panko paneringsmel
(Inneholder: Gluten, Hvete)
75 ml
Creme fraiche
(Inneholder: Melk)
1 stk
Løk
400 g
Småpoteter
1 stk
Dill
75 g
Reddiker
250 g
Halloumi
(Inneholder: Melk)
60 g
Salatblanding
1 stk
Avokado
15 g
Pistasjnøtter
(Inneholder: Nødder, pistasjnøtter Kan inneholde spor av: Hvete, Gluten, Havre, Sesam, Bygg, Peanøtter, Spelt, Rug)
2 ss
Mel til panering
1 stk
Egg til panering
1 ss
Olje til steking
½ ts
Salt til salat
Kok opp en mellomstor kjele med saltet vann.
Halver potet (uskrelt).
Kok potet i 10-12 min, eller til de enkelt kan deles med kniv.
Hell av vannet og la poteter avkjøles.
I mellomtiden, skjær reddiker i tynne skiver.
Finhakk sjalottløk.
Skyll og grovhakk salat.
Finhakk dill.
Halver sitrusfrukt.
Skjær halloumi i 2 cm tykke skiver (2 per person).
Pisk egg i en dyp tallerken.
Bland panko, Hvitløksflørt og en stor klype pepper i en annen dyp tallerken.
Tilsett hvetemel i en tredje dyp tallerken.
Vend halloumi først i hvetemel, deretter egg og til slutt i panko.
Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje og varm opp på middels høy varme.
Stek halloumi i 3-4 min på hver side, til gyllen. Stek i omganger ved behov.
Sett til side på en tallereken med kjøkkenpapir.
TIPS: Tilsett ekstra olivenolje hvis osten svir seg fast i stekepannen.
Halver avokado, fjern stein og grav ut innmaten med en skje. Skjær i tynne skiver.
Bland kokte poteter med creme fraiche, sennep, sitrusfruktsaft, reddiker, sjalottløk, salat, dill (spar litt til garnering), salt og pepper i en skål.
TIPS: Reduser eller dropp sennep hvis du ikke liker det.
Anrett potetsalat, halloumi og avokado på tallerkener.
Garner potetsalat med resterende dill.
Strø over pistasjnøtter.