HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconOvnsbakt Halloumi
topBanner
Ovnsbakt halloumi

Ovnsbakt halloumi

med ratatouille, persille og bulgur

Tags:Vegetar
Allergener:melkglutenEgg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid35 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

½ stk

Squash

½ stk

Aubergine

1 stk

Gul paprika

2 stk

Tomat

1 stk

Rødløk

2 stk

Hvitløk

½ stk

Rosmarin

2 g

Middelhavsdrøm

200 g

Halloumi

(Inneholdermelk)

85 g

Bulgur

(Inneholdergluten)

1 pose

Bladpersille

4 g

Kruspersille

4 dl

Mamas Favoritt

(InneholderEgg)

Ikke inkludert i matkassen din

Vann* (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier577.295 kcal
Energi (kj)2415.4021 kj
Fett25.7997 g
Mettet fett16 g
Karbohydrater42.5894 g
Sukker13.7 g
Protein33.1278 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Ovnsform
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft). Skjær squash [½ stk, 2P], aubergine [½ st, 2P], paprika og tomat i 2 cm terninger. Skjær rødløk i 1 cm båter. Plukk og finhakk rosmarinblader [1/2 stk, 2P]. Press eller finhakk hvitløk. Bland grønnsaker, rosmarin, hvitløk, Mamas favoritt, en stor skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en ildfast form. Bak i ovnen i 20-25 min. Vend grønnsakene når halve tiden har gått. 


2

Gni halloumi med Middelhavsdrøm [½ stk, 2P]. Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på høy varme. Stek halloumi i 1 min på hver side, eller inntil brunet. Overfør til et stekebrett med bakepapir og bak i ovnen i 15-17 min. 


3

Kok opp lettsaltet vann* [4 dl | 8 dl] i en kjele. Tilsett bulgur og kok i 9-10 min, eller inntil ‘al dente’. Hell vannet fra så det kun er bulgur igjen i kjelen. TIPS: Vannet skal være like salt som sjøvann. 


4

Grovhakk persille og oliven. 


5

Bland ferdig bulgur med persille (spar litt til pynt), en stor skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i kjelen. Skjær ferdig halloumi i tynne skiver. 


6

Anrett bulgur i skåler. Topp med bakte grønnsaker, oliven og halloumi. Pynt med resterende persille.