
Sweet and spicy plantbased kebab
with garlic rice and pomegranate salad
Tags:
Plant-based
•Vegetar
Allergener:
Soya
•Hvete
•Gluten
•Sennep
•Havre
•Selleri
•Sesam
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
Samlet tid25 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
200 g
Vegansk kebab
(Inneholder Soya, Hvete, Gluten, Sennep, Havre)
40 g
Søt chilisaus
½ g
Chiliflak
12.5 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
4 g
Panamat
150 g
Langkornet hvit ris
1 stk
Hvitløk
4 g
Grønnsaksbuljong
(Inneholder Selleri)
½ stk
Granateple
1 pose
Mynte & koriander
1 stk
Appelsin
1 stk
Gulrot
50 g
Vegansk asiatisk majones
(Inneholder Soya, Hvete, Gluten, Sesam)
Ikke inkludert i matkassen din
½ ss
Olivenolje (steg 1)
2.5 dl
Vann (steg 1)
¼ ts
Salt (steg 1)
½ ss
Olivenolje (steg 3)
1 ss
Hvetemel (steg 4)
1 ss
Olivenolje (steg 5)
½ dl
Vann (steg 5)
•Stekepanne
•Medium Saucepan
Framgangsmåte
1
2
3
4
5
6