Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
15 ml
Balsamico
200 g
Halloumi
2 stk
Briochebrød
30 g
Grønn pesto
(Inneholder Melk, Sulfitter)
1 stk
Tomat
1 stk
Løk
30 g
Salatblanding
500 g
Poteter
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
2 ss
Vann (steg 3)
etter behov
Sukker (steg 3)
Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Skjær poteter (uskrellet) i 1 cm båter. Fordel potetbåtene på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje* og krydre med en klype salt* og pepper*. Bland godt og stek på øverste hylle i ovnen i 25-30 min.
Skjær halloumi i tynne skiver (3 per person). Skjær løk og tomat i tynne skiver. Skyll salatblanding [1/2 pakke, 2P] i et dørslag under kaldt vann*.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels varme. Stek løk under omrøring i 5-6 min. Tilsett balsamico, vann* [2 ss | 4 ss] og en klype sukker* i pannen og rør godt. Stek i 3-5 min. Overfør til en liten skål og vask av stekepannen.
Bland pesto [1/2 pakke, 2P] og majones i en liten skål.
Når potetbåtene har 5 min igjen, varm burgerbrød i ovnen i 3 min. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek halloumi i 2 min på hver side.
Skjær burgerbrødene i to og smør med kremet pestodressing. Fyll med salatblanding, tomat, halloumi og karamellisert løk. Server potetbåter og resterende salat på siden. Drypp en skvett olivenolje* over salaten.