Skip to main content
Rask BBQ-stekt svinefilet
Rask BBQ-stekt svinefilet

Rask BBQ-stekt svinefilet

med krydret maisbulgur og epleslaw

Bli med en snartur inn på det amerikanske kjøkkenet der vi lager en lynrask pannestekt svinefilet stekt i BBQ-saus. Som tilbehør kan vi friste med cajunkrydret bulgur blandet med mais og smør samt en fyldig, men frisk salat med eple, gresskarkjerner, rømme og majones. Skikkelig enkelt å lage, skikkelig gode smaker!

Tags:
Barnevennlig
Rask
Superrask
Allergener:
Egg
Sennep
Melk
Sulfitter
Hvete
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

25 g

Majones

(Inneholder: Egg, Sennep)

75 ml

Rømme

(Inneholder: Melk)

1 stk

Eple

4 g

Kyllingbuljong

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

60 g

BBQ-saus

(Inneholder: Sennep, Sulfitter)

300 g

Svin ytrefilet

1 boks

Mais

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder: Sulfitter)

85 g

Bulgur

(Inneholder: Hvete, Gluten)

10 g

Gresskarkjerner

(Kan inneholde spor av: Spelt, Peanøtter, Sesam, Hvete, Havre, Nødder, Bygg, Kamut, Rug)

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 dl

Vann til bulgur

¼ ts

Salt til bulgur

¼ ts

Salt til slaw

½ ss

Olje til steking

½ dl

Vann til saus

1 ss

Smør til bulgur

Næringsinnhold

Kalorier716 kcal
Energi (kj)2996 kj
Fett29.9 g
Mettet fett10.2 g
Karbohydrater58.6 g
Sukker21.6 g
Fiber10.2 g
Protein47.2 g
Natrium392 mg
Calcium0.4 mg

Framgangsmåte

Kok bulgur
1

Kok opp vann i en mellomstor kjele.

Tilsett bulgur, Ay Cajun-ba og salt. Senk varmen til middels.

La putre under lokk i 9-10 min, eller til mørt. 

Lag salat
2

I mellomtiden, hell væske fra mais.

Del eple i to, fjern kjernen og skjær i tynne skiver.

Bland strimlet salat, eple, gresskarkjerner, rømme, majones, salt og en klype pepper i en stor skål. 

Stek kjøtt
3

Skjær kjøtt i skiver (1 per person) og krydre med en klype salt.

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på høy varme.

Stek kjøtt i 1-2 min på en side.

Snu og tilsett BBQ-saus, kyllingbuljong, vann og en klype pepper. Stek videre i 2-3 min, eller til kjøttet er gjennomstekt.

Rør inn mais og smør i kjelen med bulgur.

TIPS: Kjøttet er ferdig når det ikke lenger er rosa i midten. 

Server
4

Anrett bulgur, kjøtt og salat på tallerkener.

Drypp BBQ-saus over kjøttet.