Bli med en snartur inn på det amerikanske kjøkkenet der vi lager en lynrask pannestekt svinefilet stekt i BBQ-saus. Som tilbehør kan vi friste med cajunkrydret bulgur blandet med mais og smør samt en fyldig, men frisk salat med eple, gresskarkjerner, rømme og majones. Skikkelig enkelt å lage, skikkelig gode smaker!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
25 g
Majones
(Inneholder: Egg, Sennep)
75 ml
Rømme
(Inneholder: Melk)
1 stk
Eple
4 g
Kyllingbuljong
150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
60 g
BBQ-saus
(Inneholder: Sennep, Sulfitter)
300 g
Svin ytrefilet
1 boks
Mais
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder: Sulfitter)
85 g
Bulgur
(Inneholder: Hvete, Gluten)
10 g
Gresskarkjerner
(Kan inneholde spor av: Spelt, Peanøtter, Sesam, Hvete, Havre, Nødder, Bygg, Kamut, Rug)
2.5 dl
Vann til bulgur
¼ ts
Salt til bulgur
¼ ts
Salt til slaw
½ ss
Olje til steking
½ dl
Vann til saus
1 ss
Smør til bulgur
Kok opp vann i en mellomstor kjele.
Tilsett bulgur, Ay Cajun-ba og salt. Senk varmen til middels.
La putre under lokk i 9-10 min, eller til mørt.
I mellomtiden, hell væske fra mais.
Del eple i to, fjern kjernen og skjær i tynne skiver.
Bland strimlet salat, eple, gresskarkjerner, rømme, majones, salt og en klype pepper i en stor skål.
Skjær kjøtt i skiver (1 per person) og krydre med en klype salt.
Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på høy varme.
Stek kjøtt i 1-2 min på en side.
Snu og tilsett BBQ-saus, kyllingbuljong, vann og en klype pepper. Stek videre i 2-3 min, eller til kjøttet er gjennomstekt.
Rør inn mais og smør i kjelen med bulgur.
TIPS: Kjøttet er ferdig når det ikke lenger er rosa i midten.
Anrett bulgur, kjøtt og salat på tallerkener.
Drypp BBQ-saus over kjøttet.