HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBánh Mì
topBanner
Bánh mì

Bánh mì

med kylling, syltet gulrot og asiatisk dressing (OBS! Egg følger ikke med)

Tags:Rask
Allergener:EggSennepSoyaGlutenHveteSesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

25 ml

Hvitvinseddik

300 g

Strimlet kyllingbryst

50 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

20 g

Asiatisk dressing

(InneholderSoya, Gluten, Hvete, Sesam)

4 g

Hvitløksflørt

1 stk

Stenovnsbakt baguette

(InneholderGluten, HveteKan inneholdeSesam)

1 pose

Mynte & koriander

1 stk

Gulrot

1 stk

Agurk

1 stk

Rødløk

1 stk

Rød chili

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Vann* (steg 2)

etter behov

Sukker* (steg 2)

2 stk

Egg (steg 4)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier634 kcal
Energi (kj)2654 kj
Fett27.93 g
Mettet fett3.6 g
Karbohydrater44.18 g
Sukker13.5 g
Protein48.73 g
Natrium0.8 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skrell gulrot til strimler. Skjær agurk til tynne stenger. Skjær rødløk i tynne skiver. Skjær chili i tynne skiver. Grovhakk mynte og koriander. Halver baguette og åpne på langs.

2

Bland hvitvinseddik, vann* [2 ss | 4 ss] og en klype salt* og sukker*. Tilsett gulrot og bland godt. Sett til side.

3

Bland hvitløksflørt, kylling og en skvett olivenolje* i en skål. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek kylling i 2-3 min på hver side. Krydre med en klype salt* og pepper*. Fordel på den ene siden av et stekebrett med bakepapir. Bak i ovnen i 5-6 min. VIKTIG: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek speilegg* [2 stk | 4 stk] i 4-5 min.

5

Bland asiatisk dressing og majones i en liten skål.Hell vannet av syltet gulrot. Bruk to gafler til å rive kyllingen i små biter. 

6

Smør baguetter med litt asiatisk majones. Fyll baguettene med agurk, syltet gulrot, koriander, mint, løk, kylling og chili. Toppes med speileggTIPS: Alle grønnsakene passer kanskje ikke i baguetten, men du kan lage en liten salat ved siden av.