Skip to main content

Vietnamesisk bahn mi med vegetarstrimler

med fries, urtesalat og srirachamajones

La oss ta deg med på en kulinarisk reise til Vietnam med den klassiske baguetten bahn mi. Vi fyller våre baguetter med srirachamajones, glaserte veganske strimler og en aromatisk agurk- og knutekålsalat med urter. Hjemmelagde sesamfries er prikken over i-en. Et herlig, smaksrikt og raskt vegetarmåltid!

Tags:
Vegetar
Melkefri
Allergener:
Soya
Gluten
Sesam
Hvete
Sennep
Egg
Selleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

200 g

Veganske strimler

(Inneholder: Soya Kan inneholde spor av: Egg)

20 ml

Soyasaus

(Inneholder: Soya, Gluten)

1 stk

Sitrusfrukt

½ stk

Agurk

500 g

Poteter

10 g

Sesamfrø

(Inneholder: Sesam Kan inneholde spor av: Nødder, Peanøtter)

2 stk

Stenovnsbakt baguette

(Inneholder: Gluten, Hvete)

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder: Sennep, Egg)

1 stk

Mynte

40 g

Søt chilisaus

50 g

Vegansk srirachamajones

½ stk

Knutekål

½ stk

Knollselleri

(Inneholder: Selleri)

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til poteter

¼ ts

Salt til salat

1 ss

Olje til steking

Næringsinnhold

Kalorier973 kcal
Energi (kj)4070 kj
Fett36.5 g
Mettet fett4.3 g
Karbohydrater138.4 g
Sukker26.2 g
Fiber13.6 g
Protein26.2 g
Natrium619.6 mg
Potassium289.5 mg
Calcium39.4 mg
Iron1.2 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Ovnsbak fries
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skrell knollselleri.

Skjær knollselleri og potet (uskrelt) i 1 cm tynne staver.

Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med salt og en klype pepper, og bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.

Topp ferdigstekte fries med sesamfrø og bland godt.

Forbered grønnsaker
2

I mellomtiden, finhakk mynte.

Halver sitrusfrukt.

Skrell og skjær knutekål i 1/2 cm tynne staver.

Skrell agurk i lange bånd med en potetskreller. Finhakk den siste biten.

Lag salat
3

Bland en skvett sitrusfruktsaft, mynte, salt, agurk og knutekål i en stor skål. Sett til side.

4

Legg baguette direkte på en rist i ovnen når det gjenstår 8 min av potetenes steketid. Stek i 7-8 min.

5

I mellomtiden, varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek veganske strimler med Ginger Ninja i 3-4 min, eller til brunet.

Tilsett soyasaus og søt chilisaus. Stek i 1-2 min, til glasert.

6

Anrett fries på tallerkener.

Del brød i to på langs, og smør med srirachamajones.

Fyll brød med veganske strimler og salat.

Server med resterende majones og salat.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image