
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Poteter
½ g
Oregano, tørket
1 pakke
Kikerter
4 g
Mamas Favoritt
(Inneholder: Egg)
2 stk
Tomat
1 stk
Agurk
1 pose
Bladpersille
2 stk
Pitabrød
(Inneholder: Hvete, Gluten)
150 g
Yoghurt
(Inneholder: Melk)
20 g
Sriracha
1 ss
Olivenolje (steg 2)
1 ss
Hvetemel (steg 2)
½ ts
Salt (steg 2)
½ ss
Olivenolje (steg 4)

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær poteter (uskrelt) til 1 cm pommes frites.
Fordel på et stekebrett med bakepapir.
Krydre med oregano [1/2 pose, 2P] og en klype salt og pepper. Drypp over en skvett olivenolje.
Bland godt, og bak i ovnen i 25-30 min, eller til gylne.

Hell væsken av kikerter.
Bland kikerter, olivenolje [1 ss | 2 ss], hvetemel [1 ss | 2 ss], Mamas Favoritt, salt [1/2 ts | 1 ts] og en klype pepper i en skål. Bland til kikerter er dekket.

Overfør kikerter til et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir, og bak i 20 min i ovnen, eller til gyllen brune.
La kikerter stå til avkjøling.

Mens poteter og kikerter bakes, skjær tomat og agurk i 2 cm biter.
Finhakk persille.
Bland tomat, agurk, persille, olivenolje [1/2 ss | 1 ss] og en klype salt og pepper i en skål.
Bland yoghurt og sriracha i en annen skål. Krydre med en klype salt og pepper.
TIPS: Bruk mindre sriracha om du ikke liker sterk mat.

Når potetene har 5 min igjen, legg pitabrød direkte på en rist og varm i ovnen i 3-4 min, eller til gjennomvarm.
TIPS: Pitabrødene kommer spiseklare, men smaker enda bedre av å bli varmet.

Skjær av toppen av pitabrød og fyll med kikerter, salat og halvparten av yoghurtdressing.
Anrett pitabrød, pommes frites og resterende salat på tallerkener.
Server resterende yoghurtdressing på siden.