Hva passer vel bedre på kalde, mørke kvelder enn en varmende, fyldig suppe? Vår versjon er laget med kjøttdeig og cannelinibønner, krydret med herlige, italienske krydder. Suppen toppes med ost og serveres med lune hvitløksbaguetter.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
250 g
Svinekjøttdeig
1 pakke
Cannellinibønner
1 stk
Løk
1 stk
Hvitløk
30 g
Spinat
1 stk
Tomat
2 stk
Stenovnsbakt baguette
(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Sesam)
20 g
Finrevet ost
(Inneholder: Melk, Egg)
4 g
Kyllingbuljong
4 g
Middelhavsdrøm
1 ss
Olje til steking
2 ss
Smør til brød
3.5 dl
Vann til suppe
1 ss
Smør til suppe
½ ts
Salt til suppe
½ ts
Sukker til suppe
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Hell væske av cannelinibønner.
Finhakk løk.
Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek løk og kjøttdeig i 3-4 min, eller til brunet.
VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.
I mellomtiden, halver baguette på langs.
Finhakk eller press hvitløk.
Grovhakk tomat.
Bland smør og hvitløk i en liten skål.
Bre hvitløkssmør på begge baguettehalvdeler.
Stek direkte på en rist i ovnen i 7-8 min.
Skyll spinat.
Tilsett Middelhavsdrøm i stekepannen med kjøttdeig og stek i 30 sek, eller til velduftende.
Tilsett tomat, cannelinibønner, kyllingbuljong, vann, smør, salt, sukker og en klype pepper. Kok opp, og la småkoke på middels varme i 3-4 min.
Tilsett spinat i stekepannen med ferdigkokt suppe, og rør om til den mykner.
Anrett suppe i skåler.
Topp med finrevet ost.
Server med hvitløksbrød.