Toscansk kjøttdeig- og cannelinisuppe
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Toscansk kjøttdeig- og cannelinisuppe

Toscansk kjøttdeig- og cannelinisuppe

med spinat og hvitløksbrød

Hva passer vel bedre på kalde, mørke kvelder enn en varmende, fyldig suppe? Vår versjon er laget med kjøttdeig og cannelinibønner, krydret med herlige, italienske krydder. Suppen toppes med ost og serveres med lune hvitløksbaguetter.

Tags:
Lett å lage
Tilberedning 10 min
Allergener:
Gluten
Hvete
Melk
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
10 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Svinekjøttdeig

1 pakke

Cannellinibønner

1 stk

Løk

1 stk

Hvitløk

30 g

Spinat

1 stk

Tomat

2 stk

Stenovnsbakt baguette

(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Sesam)

20 g

Finrevet ost

(Inneholder: Melk, Egg)

4 g

Kyllingbuljong

4 g

Middelhavsdrøm

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olje til steking

2 ss

Smør til brød

3.5 dl

Vann til suppe

1 ss

Smør til suppe

½ ts

Salt til suppe

½ ts

Sukker til suppe

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1193 kcal
Energi (kj)4991 kj
Fett61.7 g
Mettet fett26.1 g
Karbohydrater102.3 g
Sukker12.2 g
Protein48 g
Natrium616.2 mg

Framgangsmåte

Stek kjøttdeig
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Hell væske av cannelinibønner.

Finhakk løk.

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek løk og kjøttdeig i 3-4 min, eller til brunet.

VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.

Ovnsbak hvitløksbrød
2

I mellomtiden, halver baguette på langs.

Finhakk eller press hvitløk.

Grovhakk tomat.

Bland smør og hvitløk i en liten skål.

Bre hvitløkssmør på begge baguettehalvdeler.

Stek direkte på en rist i ovnen i 7-8 min.

Skyll spinat.

Lag suppe
3

Tilsett Middelhavsdrøm i stekepannen med kjøttdeig og stek i 30 sek, eller til velduftende.

Tilsett tomat, cannelinibønner, kyllingbuljong, vann, smør, salt, sukker og en klype pepper. Kok opp, og la småkoke på middels varme i 3-4 min.

Tilsett spinat i stekepannen med ferdigkokt suppe, og rør om til den mykner.

Server
4

Anrett suppe i skåler.

Topp med finrevet ost.

Server med hvitløksbrød.