Falt du for denne fristende oppskriften? Vi garanterer at du ikke blir skuffet over resultatet. I dag skal vi nemlig lage en fantastisk prosciuttosalat med perlecouscous og matfløte. Vi koker perlecouscous og blander den med pesto, ovnsbakte cherrytomater, squash og rødløk. Vi topper alt med sprøstekt prosciutto og finrevet ost.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
125 g
Cherrytomater
1 stk
Squash
12 ml
Balsamico
(Inneholder: Sulfitter)
170 g
Perlecouscous
(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Sennep, Soya, Egg, Lupin)
4 g
Kyllingbuljong
50 g
Prosciutto
30 g
Spinat
4 g
Jorda Rundt
(Inneholder: Egg, Sennep)
30 g
Calabresepesto
20 g
Finrevet ost
(Inneholder: Melk, Egg)
150 ml
Matfløte
(Inneholder: Melk)
1 stk
Rødløk
1 ts
Sukker (steg 1)
4 dl
Vann (steg 2)
1 ss
Smør (steg 2)
¼ ts
Salt (steg 1)
¼ ts
Salt (steg 5)
Når de ovnsbakte grønnsakene er ferdige, bland squash, rødløk, calabresepesto [1/2 pakke, 2P] og matfløte [1/2 pakke, 2P] sammen med perlecouscous. Krydre med en klype salt og pepper.