
Plant-based miso glazed Aubergine
with lemongrass rice and fresh salad
Tags:
Plant-based
•Vegetar
•Melkefri
•Plantebasert
Allergener:
Hvete
•Soya
•Gluten
•Sesam
•Peanøtter
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
Samlet tid30 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
1 stk
Aubergine
150 g
Langkornet hvit ris
30 g
Misopasta
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
40 g
Søt chilisaus
150 g
Spisskål, skåret
1 stk
Vårløk
50 g
Vegansk asiatisk majones
(Inneholder Soya, Hvete, Gluten, Sesam)
½ stk
Lime
1 pose
Koriander
20 g
Saltede peanøtter
(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)
½ stk
Ingefær
1 stk
Sitrongress
Ikke inkludert i matkassen din
½ ss
Olivenolje (steg 1)
½ ts
Salt (steg 1)
3 dl
Vann (steg 1)
1 ss
Ketchup (steg 2)
¼ ts
Salt (steg 3)
¼ ts
Sukker (steg 3)
•Bakeplate
•Rivjern
•Kasserolle
Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6