Plant-based miso glazed Aubergine
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Plant-based miso glazed  Aubergine

Plant-based miso glazed Aubergine

with lemongrass rice and fresh salad

Tags:
Plant-based
Vegetar
Melkefri
Plantebasert
Allergener:
Hvete
Soya
Gluten
Sesam
Peanøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Aubergine

150 g

Langkornet hvit ris

30 g

Misopasta

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

40 g

Søt chilisaus

150 g

Spisskål, skåret

1 stk

Vårløk

50 g

Vegansk asiatisk majones

(Inneholder Soya, Hvete, Gluten, Sesam)

½ stk

Lime

1 pose

Koriander

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

½ stk

Ingefær

1 stk

Sitrongress

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

3 dl

Vann (steg 1)

1 ss

Ketchup (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 3)

¼ ts

Sukker (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier683 kcal
Energi (kj)2857 kj
Fett26.7 g
Mettet fett3 g
Karbohydrater92.3 g
Sukker20.7 g
Protein15.1 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image