By middagsgjestene på fylte baguetter med indisk-krydret, aprikosglasert halloumi! De lune baguettene fylles med en frisk gulrotsalat, og serveres med sprø, hjemmelagde sesamfries som kan dyppes i majones.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
2 stk
Stenovnsbakt baguette
(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Sesam)
300 g
Poteter
4 g
Mild Mahal
25 g
Aprikoschutney
(Inneholder: Sennep)
75 g
Yoghurt
(Inneholder: Melk)
30 g
Spinat
1 stk
Lime
1 stk
Gulrot
10 g
Sesamfrø
(Inneholder: Sesam Kan inneholde spor av: Hvete, Bygg, Nøtter, Gluten, Spelt, Kamut, Peanøtter, Havre, Rug)
1 pose
Mynte & koriander
½ stk
Hvitløk
50 g
Majones
(Inneholder: Egg, Sennep)
5 g
Ginger Ninja
(Inneholder: Sennep, Egg)
250 g
Halloumi
(Inneholder: Melk)
¼ ts
Salt til poteter
¼ ts
Salt til salat
1 ss
Olje til steking
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær potet (uskrelt) i 1 cm tynne staver.
Fordel potet på et stekebrett med bakepapir. Hell over en skvett olivenolje, krydre med salt, Ginger Ninja, sesamfrø og en klype pepper, og bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.
TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.
I mellomtiden, finhakk eller press hvitløk.
Bland yoghurt, hvitløk og en klype salt og pepper i en liten skål. Sett til side.
Skyll og grovhakk spinat.
Skrell gulrot i lange bånd med en potetskreller. Finhakk den siste biten.
Halver lime.
Finhakk mynte og koriander.
Bland spinat, gulrot, en skvett limesaft, salt, mynte og koriander i en stor skål. Sett til side.
Legg baguette direkte på en rist i ovnen når det gjenstår 8 min av potetenes steketid. Stek i 7-8 min.
Skjær halloumi i skiver (2 per pers) og krydre med Mild Mahal.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek halloumi i 2-3 min på hver side, eller til gyllen.
Senk til middels varme.
Tilsett aprikoschutney og stek videre i 1 min, til halloumi er glasert.
Anrett fries på tallerkener.
Del baguette i to på mideten og smør med hvitløksyoghurt.
Topp med grillost og salat.
Server med en klatt majones.