I dag kan vi friste med en pastarett som smaker skikkelig godt og som lages på et kvarter! Finn fram en stor stekepanne og fyll den opp med sopp, løk, fløte, pasta og ost. Vi tilsetter også litt estragon og spinat for ekstra smak, farger og næring. Kos dere!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Sopptortelloni
(Inneholder: Melk, Egg, Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Fisk, Sennep, Soya, Skalldyr, Bløtdyr, Selleri, Nøtter)
4 g
Grønnsaksbuljong
(Inneholder: Selleri)
20 g
Finrevet ost
(Inneholder: Melk, Egg)
1 pose
Estragon
12.5 ml
Soyasaus
(Inneholder: Hvete, Soya, Gluten)
1 stk
Hvitløk
150 g
Portobello
1 stk
Løk
30 g
Spinat
(Kan inneholde spor av: Selleri)
150 ml
Matfløte
(Inneholder: Melk)
1 pakke
Gresskarkjerner
(Kan inneholde spor av: Nøtter, Peanøtter, Sesam)
1 ss
Olivenolje (steg 2)
1 dl
Vann (steg 2)
Grovhakk portobello.
Skjær løk i tynne, halve skiver.
Finhakk eller press hvitløk.
Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek portobello og løk i 3-4 min, eller til mykt og brunet.
Tilsett hvitløk og stek i 30 sek.
Tilsett matfløte [1/2 pakke, 2P], grønnsaksbuljong, soyasaus [1/2 pose, 2P], tortelloni, finrevet ost og vann [1 dl | 2 dl].
La putre i 1-2 min, eller til sausen har tyknet og tortelloni er 'al dente'.
TIPS: 'Al dente' betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.
I mellomtiden, riv estragonblad grovt.
Skyll spinat.
Når sausen er ferdig, rett før servering, rør inn spinat og estragon.
Anrett tortelloni i fløtesaus i skåler.
Strø over gresskarkjerner.