Skip to main content
Vegetarstrimler og bakt potet
Vegetarstrimler og bakt potet

Vegetarstrimler og bakt potet

med kålsalat og ranchdressing

Skjem bort smaksløkene med vår bakte potet toppet med nydelig krydrede vegetarstrimler - en rett verdig til å kalles moderne street food. Som tilbehør lager vi en kålsalat med gulrot og eple og en fyldig ranchdressing.

Tags:
Vegetar
Barnevennlig
Under 650 kcal
Enkel
Allergener:
Egg
Sennep
Melk
Soya
Hvete
Gluten
Havre

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Løk

½ stk

Hvitløk

25 g

Majones

(Inneholder: Egg, Sennep)

4 g

Panamat

1 stk

Eple

75 g

Yoghurt

(Inneholder: Melk)

500 g

Bakepotet

150 g

Kålblanding

1 pose

Gressløk

1 stk

Gulrot

200 g

Vegansk kebab

(Inneholder: Sennep, Soya, Hvete, Gluten, Havre)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

½ ts

Salt til salat

Næringsinnhold

Kalorier631 kcal
Energi (kj)2639 kj
Fett28 g
Mettet fett53.7 g
Karbohydrater66.4 g
Sukker18.3 g
Fiber10.8 g
Protein26 g
Natrium460 mg
Iron0.3 mg

Framgangsmåte

Ovnsbak potet
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet (uskrelt) i to, og lag små hull med en gaffel.

Overfør til et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med en klype salt og pepper og legg med skjært side ned.

Bak i ovnen i 30-40 min, eller til møre.

Lag salat
2

I mellomtiden, del eple i to, fjern kjerne og skjær i tynne skiver.

Riv gulrot (uskrelt) grovt.

Bland kålblanding, gulrot, eple og salt i en mellomstor skål.

Tilsett en skvett olivenolje om ønskelig.

Forbered råvarer
3

Finhakk gressløk. Finhakk eller press hvitløk.

Skjær løk i tynne, halve skiver.

Stek vegansk kebab
4

Når poteter har 10 min igjen, varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek løk, vegansk kebab, Panamat og en klype salt og pepper i 3-4 min, eller til brunet.

Lag hvitløksyoghurt
5

I mellomtiden, bland yoghurt, majones, hvitløk, gressløk og en klype salt og pepper i en liten skål.

Server
6

Anrett bakt potet, skjært side opp, på tallerkener.

Topp med vegansk kebab, løk og hvitløksyoghurt.

Server salat på siden.