Skjem bort smaksløkene med vår bakte potet toppet med nydelig krydrede vegetarstrimler - en rett verdig til å kalles moderne street food. Som tilbehør lager vi en kålsalat med gulrot og eple og en fyldig ranchdressing.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Løk
½ stk
Hvitløk
25 g
Majones
(Inneholder: Egg, Sennep)
4 g
Panamat
1 stk
Eple
75 g
Yoghurt
(Inneholder: Melk)
500 g
Bakepotet
150 g
Kålblanding
1 pose
Gressløk
1 stk
Gulrot
200 g
Vegansk kebab
(Inneholder: Sennep, Soya, Hvete, Gluten, Havre)
½ ts
Salt til poteter
½ ts
Salt til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær potet (uskrelt) i to, og lag små hull med en gaffel.
Overfør til et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med en klype salt og pepper og legg med skjært side ned.
Bak i ovnen i 30-40 min, eller til møre.
I mellomtiden, del eple i to, fjern kjerne og skjær i tynne skiver.
Riv gulrot (uskrelt) grovt.
Bland kålblanding, gulrot, eple og salt i en mellomstor skål.
Tilsett en skvett olivenolje om ønskelig.
Finhakk gressløk. Finhakk eller press hvitløk.
Skjær løk i tynne, halve skiver.
Når poteter har 10 min igjen, varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek løk, vegansk kebab, Panamat og en klype salt og pepper i 3-4 min, eller til brunet.
I mellomtiden, bland yoghurt, majones, hvitløk, gressløk og en klype salt og pepper i en liten skål.
Anrett bakt potet, skjært side opp, på tallerkener.
Topp med vegansk kebab, løk og hvitløksyoghurt.
Server salat på siden.