HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconTabboulehsalat
topBanner
Tabboulehsalat

Tabboulehsalat

med halloumi og sprø kikerter

Tags:Vegetar
Allergener:melkSelleriSesamSennepgluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

150 g

Rømme

(Inneholdermelk)

1 pakke

Kikerter

4 g

Grønnsaksbuljong

(InneholderSelleri)

1 pose

Bladpersille

7.5 g

Dukkah-godt

(InneholderSesam, Sennep)

85 g

Bulgur

(Inneholdergluten)

1 pose

Mynte

1 stk

Agurk

2 stk

Tomat

200 g

Halloumi

(Inneholdermelk)

1 stk

Sitron

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 1)

4 dl

Vann (steg 1)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier825 kcal
Energi (kj)3453 kj
Fett44.84 g
Mettet fett22.3 g
Karbohydrater52.66 g
Sukker12.1 g
Protein40.19 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en gryte med vann* [2 dl | 4 dl]. Forvarm ovnen til 220°C/ 200°C (varmluft). Skyll kikerter i kaldt vann* i en sil. Bland kikerter, Dukkah [½ pakke, 2P], olivenolje* [1 ss | 2 ss] og en klype salt* og pepper*. Fordel kikerter på en bakeplate med bakepapir. Bak i ovnen i 10-12 min.

2

Tilsett bulgur og grønnsaksbuljong i gryten med kokende vann. Kok i 9-10 min, eller til “al dente”. Hell vann fra, så det kun er bulgur igjen i gryten. Sett til side med lokk.

3

Skjær halloumi i 2 cm tykke skiver. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek halloumi i 3-4 min på hver side.

4

Skjær agurk og tomat i 1 cm tykke terninger. Finhakk persille (med stilk). Bland agurk, tomat, bulgur og en smule olivenolje* med en klype salt* og pepper* i en bolle.

5

Skjær sitron i to. Bland persille, creme fraiche og en smule sitronsaft med en klype salt* og pepper* i en liten skål. Finhakk mynte [½ pose, 2].

6

Anrett tabboulehsalat på tallerkener. Topp med kikerter, halloumi, persilledressing og mynte.