Mild rød karri med reker
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mild rød karri med reker

Mild rød karri med reker

og fullkornsnudler

Tags:
Under 650 kcal
Barnevennlig
Lett å lage
Allergener:
Crustaceans
Schwefeldioxide und Sulfite
Hvede
Gluten
Soja

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Hvitløk

½ stk

Ingefær

1 stk

Pak choi

2 stk

Gulrot

1 stk

Lime

150 g

Reker

100 ml

Kokosmelk

30 g

Rød karripasta

150 g

Fullkornsnudler

12.5 ml

Soyasaus

1 stk

Vårløk

Ikke inkludert i matkassen din

1 ts

Sukker (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier513.1 kcal
Energi (kj)2146.6 kj
Fett11.2 g
Mettet fett8.6 g
Karbohydrater72.3 g
Sukker14.7 g
Fiber9.1 g
Protein26.3 g

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Press eller finhakk hvitløk. Riv ingefær. Riv limeskall og skjær lime i båter. Skjær pak choi i fire deler. Skjær gulrot (uskrellet) i 3 cm lange tynne staver. Skjær vårløk i tynne skiver. Grovhakk reker. 


Stek grønnsaker
2

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek gulrot i 3-4 min, inntil myk. Tilsett pak choi og ingefær, og stek i 2 min. Tilsett hvitløk, sitronskall og karripasta og kok i 1 min under omrøring. 


Kok karri
3

Senk til middels varme og tilsett kokosmelk  [½ stk, 2P], soyasaus [½ pose, 2P], sukker* [1 ts | 2 ts] og reker. Kok opp og la koke i 3-4 min under omrøring. VIKTIG: Rekene er ferdige når kjøttet er hvitt og matt. Ta stekepannen av komfyren. 


Kok nudler
4

Kok opp lettsaltet vann* i en kjele. Tilsett nudler og kok i 1-2 min, eller inntil myke. Hell vannet fra og skyll nudler under kaldt vann*. TIPS: Vannet i kjelen burde være like salt som sjøvann. 


Bland nudler og karri
5

Bland ferdige nudler med karri i stekepannen. Tilsett limesaft [½ stk | 1 stk]. Krydre med salt* og pepper*. 


Servér
6

Anrett nudler og rød karri i skåler. Press limesaft over fra resterende limebåter. Pynt med vårløk. 


Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image