
Gi fiskemiddagen en ny og spennende vri! Vi kan friste med sprøpanert hysefilet, med ovnsbakte, sesamvendte fries og en frisk, soyaduftende rødkålsalat som tilbehør. Server med en kremet asiatisk majones som dipp på siden.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
10 ml
Soyasaus
(Inneholder: Gluten, Soya)
250 g
Hyse
(Inneholder: Fisk)
5 g
Ginger Ninja
(Inneholder: Sennep, Egg)
75 g
Rødkål
50 g
Vegansk asiatisk majones
(Inneholder: Gluten, Soya, Hvete, Sesam)
50 g
Panko paneringsmel
(Inneholder: Gluten, Hvete)
500 g
Poteter
10 g
Sesamfrø
(Inneholder: Sesam Kan inneholde spor av: Nødder, Peanøtter)
60 g
Salatblanding
2 ss
Mel til panering
1 stk
Egg til panering
½ dl
Vann til couscous
¼ ts
Sukker til salat
1 ss
Olje til salat
1 ss
Olje til steking

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær potet (uskrelt) i 1 cm staver.
Fordel potet på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med salt og en klype pepper og bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.
Topp ferdigstekt potet med sesamfrø og bland godt.
TIPS: Bruk ekstra brett hvis det blir trangt

I mellomtiden, bland mel og en klype salt og pepper i en dyp tallerken.
Pisk egg i en annen dyp tallerken.
Bland panko og Ginger Ninja i en tredje dyp tallerken.
Tørk hyse lett med kjøkkenpapir.

Vend hyse i mel, deretter i egg og til slutt i pankoblandingen. Sett til side på en tallerken.
TIPS: Bruk 2 ss melk, hvis du ikke har egg.

Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje. Varm opp på middels høy varme.
Stek hyse i 3-4 min per side, eller til gyllen og gjennomstekt.
Sett til side på en tallerken med kjøkkenpapir.
TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.
TIPS: For 4P, stek fisk i flere omganger.

I mellomtiden, skyll salatblanding.
Bland soyasaus og sukker i en stor skål. Tilsett olivenolje.
Vend inn salat og rødkål.
VIKTIG: I denne oppskriften brukes halve mengden av enkelte ingredienser - dobbeltsjekk ingredienslisten!

Anrett fisk, sesamfries og salat på tallerkener.
Server med asiatisk majones på siden.