Skip to main content
Pankopanert hyse

Pankopanert hyse

med soyamarineret kålsalat og sesamfries

4.3
(67)

Gi fiskemiddagen en ny og spennende vri! Vi kan friste med sprøpanert hysefilet, med ovnsbakte, sesamvendte fries og en frisk, soyaduftende rødkålsalat som tilbehør. Server med en kremet asiatisk majones som dipp på siden.

Tags:
Melkefri
Barnevennlig
Spis meg først
Comfort Food
Allergener:
Gluten
Soya
Fisk
Sennep
Egg
Hvete
Sesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

10 ml

Soyasaus

(Inneholder: Gluten, Soya)

250 g

Hyse

(Inneholder: Fisk)

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder: Sennep, Egg)

75 g

Rødkål

50 g

Vegansk asiatisk majones

(Inneholder: Gluten, Soya, Hvete, Sesam)

50 g

Panko paneringsmel

(Inneholder: Gluten, Hvete)

500 g

Poteter

10 g

Sesamfrø

(Inneholder: Sesam Kan inneholde spor av: Nødder, Peanøtter)

60 g

Salatblanding

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Mel til panering

1 stk

Egg til panering

½ dl

Vann til couscous

¼ ts

Sukker til salat

1 ss

Olje til salat

1 ss

Olje til steking

Næringsinnhold

Kalorier812 kcal
Energi (kj)3399 kj
Fett37.5 g
Mettet fett4.9 g
Karbohydrater76.7 g
Sukker7.8 g
Fiber6.1 g
Protein44.3 g
Kolesterol0.1 mg
Natrium300 mg
Iron0.1 mg

Framgangsmåte

Bak sesamfries
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet (uskrelt) i 1 cm staver.

Fordel potet på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med salt og en klype pepper og bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.

Topp ferdigstekt potet med sesamfrø og bland godt.

TIPS: Bruk ekstra brett hvis det blir trangt

Forbered panering
2

I mellomtiden, bland mel og en klype salt og pepper i en dyp tallerken.

Pisk egg i en annen dyp tallerken.

Bland panko og Ginger Ninja i en tredje dyp tallerken.

Tørk hyse lett med kjøkkenpapir.

Paner fisk
3

Vend hyse i mel, deretter i egg og til slutt i pankoblandingen. Sett til side på en tallerken.

TIPS: Bruk 2 ss melk, hvis du ikke har egg.

Stek fisk
4

Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje. Varm opp på middels høy varme.

Stek hyse i 3-4 min per side, eller til gyllen og gjennomstekt.

Sett til side på en tallerken med kjøkkenpapir.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

TIPS: For 4P, stek fisk i flere omganger.

Lag spinatsalat
5

I mellomtiden, skyll salatblanding.

Bland soyasaus og sukker i en stor skål. Tilsett olivenolje.

Vend inn salat og rødkål.

VIKTIG: I denne oppskriften brukes halve mengden av enkelte ingredienser - dobbeltsjekk ingredienslisten!

Server
6

Anrett fisk, sesamfries og salat på tallerkener.

Server med asiatisk majones på siden.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image