Skip to main content
Rask egg- og baconsandwich
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rask egg- og baconsandwich

Rask egg- og baconsandwich

med briochebrød og stekt sopp (OBS! Egg medfølger ikke)

Denne herlige briochesandwichen med sjampinjong og bacon er et spennende alternativ til den klassiske burgeren. Vi lager en lekker coleslaw med sprø kål, gulrot og kremet majones. Vi smører burgerbrødene med cajunmajones og topper med speilegg. En enkel og rask rett som passer like bra på en fredag som en vanlig tirsdag.

Tags:
Barnevennlig
Rask
Allergener:
Egg
Sennep
Sulfitter
Gluten
Melk
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

50 g

Majones

(Inneholder: Egg, Sennep)

125 g

Bacon, skiver

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder: Sulfitter)

150 g

Kålblanding

2 stk

Briochebrød

(Inneholder: Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde spor av: Sesam, Soya)

200 g

Sjampinjong

1 stk

Gulrot

½ stk

Purre

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til sopp

¼ ts

Salt til salat

2 ss

Ketchup til saus

2 stk

Egg til steking

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier797 kcal
Energi (kj)3337 kj
Fett46.6 g
Mettet fett13.5 g
Karbohydrater63.9 g
Sukker22.8 g
Protein30.5 g
Natrium0.5 mg

Framgangsmåte

Stek bacon
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek bacon i 4-5 min, til gyllent.

Legg ferdigstekt bacon over på en tallerken med kjøkkenapapir.

I mellomtiden, grovhakk sopp.

Halver og skjær purre i tynne skiver.

TIPS: Pass på å skylle purreløken godt.

Stek sopp og purre
2

Varm opp samme stekepanne (uten å tørke av den først) på høy varme.

Stek sopp og purre i 4-5 min, eller til brunet.

Krydre med salt og en klype pepper.

Lag coleslaw
3

I mellomtiden, riv gulrot (uskrelt) grovt.

Bland halvparten av majonesen, kålblanding og gulrot i en mellomstor skål. Krydre med en klype salt og pepper.

Stek egg
4

Varm opp en skvett olivenolje i en ny stekepanne på middels høy varme.

Knekk egg i stekepannen.

Stek i 4-6 min, eller til eggehviten er fast og plommen er som du vil ha den. 

Krydre med salt og pepper.

Bland cajunmajones
5

I mellomtiden, del briochebrød i to.

Varm på en rist i ovnen i 3-4 min, eller til gjennomvarme.

Bland ketchup, Ay Cajun-ba og resterende majones i en liten skål.

Server
6

Smør briochebrød med cajunmajones og fyll med coleslaw, sopp, purre, bacon og stekt egg.

Server med resterende coleslaw.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image