Denne herlige briochesandwichen med sjampinjong og bacon er et spennende alternativ til den klassiske burgeren. Vi lager en lekker coleslaw med sprø kål, gulrot og kremet majones. Vi smører burgerbrødene med cajunmajones og topper med speilegg. En enkel og rask rett som passer like bra på en fredag som en vanlig tirsdag.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
50 g
Majones
(Inneholder: Egg, Sennep)
125 g
Bacon, skiver
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder: Sulfitter)
150 g
Kålblanding
2 stk
Briochebrød
(Inneholder: Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde spor av: Sesam, Soya)
200 g
Sjampinjong
1 stk
Gulrot
½ stk
Purre
½ ts
Salt til sopp
¼ ts
Salt til salat
2 ss
Ketchup til saus
2 stk
Egg til steking
Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek bacon i 4-5 min, til gyllent.
Legg ferdigstekt bacon over på en tallerken med kjøkkenapapir.
I mellomtiden, grovhakk sopp.
Halver og skjær purre i tynne skiver.
TIPS: Pass på å skylle purreløken godt.
Varm opp samme stekepanne (uten å tørke av den først) på høy varme.
Stek sopp og purre i 4-5 min, eller til brunet.
Krydre med salt og en klype pepper.
I mellomtiden, riv gulrot (uskrelt) grovt.
Bland halvparten av majonesen, kålblanding og gulrot i en mellomstor skål. Krydre med en klype salt og pepper.
Varm opp en skvett olivenolje i en ny stekepanne på middels høy varme.
Knekk egg i stekepannen.
Stek i 4-6 min, eller til eggehviten er fast og plommen er som du vil ha den.
Krydre med salt og pepper.
I mellomtiden, del briochebrød i to.
Varm på en rist i ovnen i 3-4 min, eller til gjennomvarme.
Bland ketchup, Ay Cajun-ba og resterende majones i en liten skål.
Smør briochebrød med cajunmajones og fyll med coleslaw, sopp, purre, bacon og stekt egg.
Server med resterende coleslaw.