HelloFreshIconChevronRightSmallMatkasseIconChevronRightSmallBlack Friday
HelloFresh Logo

HelloFresh Black Friday Tilbud

Matkassen din fra HelloFresh smaker ekstra godt med Black Friday rabatten vår!

Matkassen din fra HelloFresh smaker ekstra godt med Black Friday rabatten vår!

Gjør middagsplanleggingen enklere med HelloFresh-appen

app market qr code image
Velg middagene dine med få klikk
Få enkle instruksjoner mens du lager middag
Administrer det fleksible abonnementet ditt i appen
Endre enkelt leveringsdag og tidspunkt etter behov
Bestill nå og Spar opptil 1549 kr
app install image
Black Friday Rabatt på Matkassene Dine

Black Friday Rabatt på Matkassene Dine

Har du lyst til å spise noe godt til middag hver dag - med minimal innsats fra din side? Ikke gå glipp av Black Friday rabatten vår! Med HelloFresh blir matlagingen nemlig mye enklere, og ikke minst mer inspirerende - sånn at du både kan utforske nye smaker hver uke og samtidig ha mer tid til de tingene som virkelig betyr noe.

Akkurat nå får du en helt uimotståelig rabatt på matkassene våre, sånn at du kan prøve alt fra familiefavoritter og vegetariske fristelser til spennende retter fra hele verden.

Du får alt du trenger levert på døra i perfekte porsjoner, sånn at matlagingen blir enklere og du samtidig reduserer matsvinn.

Og selvsagt er det ingen bindingstid! Du kan enkelt sette på pause, hoppe over matkasser eller avslutte abonnementet ditt via hjemmesiden eller i appen vår.

Derfor vil du elske HelloFresh Black Friday

 • Spis Noe Godt til Middag Hver Dag

  Spis Noe Godt til Middag Hver Dag

  Med HelloFresh kan du hoppe elegant over planlegging, lange køer på butikken og timevis på kjøkkenet. Faktisk får du alt du trenger for å lage noe skikkelig godt til middag hver dag - levert på døra. Bare bestill på nett eller via appen og len deg tilbake, så ordner HelloFresh resten. Du får alt du trenger levert i perfekte porsjoner med enkle og inspirerende oppskrifter som gjør matlagingen lekende lett.

 • En Matkasse Skreddersydd DINE Behov

  En Matkasse Skreddersydd DINE Behov

  En matkasse fra HelloFresh passer for alle: de travle, de kresne, de med mange eller ingen barn, og alle de som bare vil spise noe godt til middag hver dag uten å måtte stresse med planlegging og handling. For vi kjenner alle følelsen av at det er litt vanskelig å få hverdagen til å gå opp noen ganger. Derfor leverer HelloFresh enkle oppskrifter og ferske ingredienser i perfekte porsjoner.

 • Mindre Matsvinn, Mer Bærekraftig

  Mindre Matsvinn, Mer Bærekraftig

  Leveringskjeden til HelloFresh genererer mye mindre matsvinn enn tradisjonelle leveringskjeder. Dette er fordi vi velger lokale leverandører og leverer råvarene uten unødvendige omveier. På den måten reduserer vi sammen CO2-utslippet, samtidig som at du får ferskere ingredienser som er sprengfulle av smak. I tillegg blir ingrediensene dine alltid levert i perfekte porsjoner, som både gjør matlagingen enklere og samtidig reduserer matsvinn.

Black Friday FAQs

Når er Black Friday 2023?

Black Friday er dagen etter Thanksgiving i USA hvert år, og i 2023 betyr det at Black Friday er fredag 24. November. Typisk faller Black Friday på den fjerde fredagen i November, som oftest ligger mellom 13. og 27. november hvert år. Cyber Monday er mandagen etter Black Friday, der man kan få ekstra gode tilbud når man handler på nettet.

Hvor kommer datoen for Black Friday fra?

Black Friday startet i USA på 60-tallet, der man feiret dagen etter Thanksgiving. Mange tar seg fri denne dagen for å ordne julegaver på Black Friday og i dag har de aller fleste butikker salg hele helgen, inkludert mandagen etter, sånn at alle skal rekke å få med seg et godt tilbud. Med alt dette tatt i betrakning er det ikke overraskende at Black Friday er en av de aller travleste dagene i året for butikkene.

Hvorfor heter Black Friday egentlig black friday?

I motsetning til det man kanskje skulle tro, har ikke navnet Black Friday noe med Black Thursday å gjøre. Black Thursday beskriver nemlig krakket på børsen i 1929. Black Friday oppstod derimot i USA på 60-tallet, der det ble brukt til å beskrive de køene og enorme menneskemengdene man typisk kunne se dagen etter Thanksgiving, fordi det var så mange mennesker at alt liksom gikk i ett. En annen forklaring sier at det refererer til de svarte tallene som butikkene kan skrive i regnskapet etter å ha solgt enorme mengder denne dagen.