Utforsk HelloFresh-appen

Bli inspirert og lag enkle og gode middager

Bli inspirert og lag enkle og gode middager

NOE FOR ALLE

NOE FOR ALLE

Med HelloFresh får du en hverdag med mer variasjon og muligheten til å prøve spennende retter fra hele verden. Vi har noe for alle. Ta en titt på matkassene du kan velge mellom:

Familievennlig-noe for alle Klassiske retter med en barnevennlig vri, mat laget med kjærlighet og ferske ingredienser.

Raskt og Enkelt-for travle uker Ha en skikkelig god middag klar på under 25 minutter. God mat trenger ikke å være så komplisert.

Vegetarisk-proteiner fra planteriket Vegetariske oppskrifter sprengfulle av ferske grønnsaker og mettende proteiner fra planteriket.

Klassisk-kombiner velsmakende favoritter Kombiner kjøtt og fisk med vegetariske oppskrifter og sett sammen din helt egen ukesmeny.

Hvilke typer oppskrifter liker du?

Velg den preferansen som frister mest – du kan alltid endre rettene til akkurat de du har mest lyst på.
Lagre og se meny

Gjør middagsplanleggingen enklere med HelloFresh-appen

app market qr code image
Velg middagene dine med få klikk
Få enkle instruksjoner mens du lager middag
Administrer det fleksible abonnementet ditt i appen
Endre enkelt leveringsdag og tidspunkt etter behov
Bestill nå og spar opptil 1549 kr!
app install image

Lurer du på hvorfor du bør laste ned appen vår? Her er 3 gode grunner!

Få inspirasjon i oppskriftsarkivet vårt!

Gå på oppdagelse i en av verdens største oppskriftsdatabaser! Bli inspirert til å være mer kreativ på kjøkkenet og søk på oppskrifter eller ingredienser du har lyst til å prøve deg på! Sorter, legg til favoritter, ranger, kommenter og del oppskriftene med venner og familie.

Administrer abonnementet ditt, velg oppskrifter og mye mer med få klikk!

Med få klikk kan du få full kontroll over abonnementet ditt! Administrer leveringsdag, vindu og preferanser, oppdater betalingsinformasjon, se kvitteringer og tidligere bestillinger og skreddersy matkassen deres med familiens middagsfavoritter. Du kan bruke appen til alt du pleier å gjøre på hjemmesiden og kontoen din synkroniseres, sånn at du alltid har full oversikt uansett hvor du logger inn.

Få kjøkkentips og enkle steg-for-steg instruksjoner som gjør matlagingen enda enklere!

Bruk den interaktive funksjonen vår med tips til hvordan du tilbereder middagen din best mulig! En innebygget timer vil hjelpe deg med å holde styr på timingen via din AppleWatch. Ta et bilde av middagen din og del det med venner og familie! Bruker du Apple Watch til å leve litt sunnere? Alle måltidene dine, og informasjonen om næringsinnholdet, legges automatisk inn i appen.