Prøv smaker fra hele verden

Typer av retter

Finn våre beste fiskeoppskrifter

Leter du etter en fiskeoppskrift som ikke tar mye lenger enn 20 minutter å lage? Eller leter du etter en helt spesiell rett som du kan imponere gjestene med? Uansett hva du trenger, kan du finne et hav av fiskeoppskrifter hos HelloFresh.

Enkle oppskrifter slik at du kan spise fisk oftere

Fersk fisk rett på døren

Det er ikke alltid lett å finne nye oppskrifter med fisk som smaker godt og som også er lette å følge. Men hos HelloFresh har vi gjort dette enkelt for deg. Vi har samlet et hav av deilige oppskrifter med den beste fisken, som i gjennomsnitt bare tar en halvtime å lage. Og så kommer de alltid med en enkel steg-for-steg guide slik at du vet nøyaktig hva du skal gjøre.
Det er bare å finne favorittfiskeoppskriftene dine, så blir alt sendt rett på døren – enten du skal lage stekt rødspette, sjømatretter eller pasta med laks. Med HelloFresh har fiskeretter aldri vært enklere å lage!

Mye fisk – mye grønt

Hos HelloFresh har vi oppskrifter som kombinerer fisk og grønnsaker. På denne måten kan du selv sette sammen en matkassen som passer akkurat til i ditt kosthold og livsstil. Våre mange oppskrifter med fisk spenner vidt: fra superenkel til gourmet på øverste nivå. Vi har derfor oppskrifter på laks, torsk, tunfisk og mange andre fisker som passer ditt matlagingsnivå.

Fisk fra hele verden til middag

Fra japansk sushi og hawaiisk poke til peruansk ceviche og indisk fiskekarri. Fisk til middag er elsket og nytes over hele kloden. Og nettopp derfor har HelloFresh også samlet fiskeoppskrifter fra ulike land.
Du trenger derfor ikke å bo ved kysten for å nyte mat fra havets store skattkammer. Alt du trenger å gjøre er å ta telefonen, laste ned appen vår og velge de enkle rettene med fisk du foretrekker. Snart vil du kunne piske sammen en smakfull fisketaco eller en perfekt hummermiddag på kort tid!

Tips og anbefalinger fra HelloFresh

#FiskeFakta

Fisk er en utmerket kilde til protein

Vissete du dette om fisk?

Visste du at fisk er en av de beste kildene til animalsk protein? Det er lavt på mettet fett og gir essensielle aminosyrer som kroppen trenger.
Og visste du at det finnes over 29 000 fiskearter? Men ikke alle kan sendes i matkassen din fra HelloFresh. På den annen side har vi mye fisk å velge mellom og en stor samling oppskrifter, så du vil aldri gå lei med en matkasse fra oss!

Har du spørsmål om fisken i middagen din?

Er det sunt å spise fisk?

I følge kostholdsrådene er det anbefalt å spise 300–450 gram ren fisk i uken. Fisk er altså en sunn del av et variert kosthold. Det er derfor godt å spise fisk to ganger i uken som hovedmåltid og flere ganger i uka som pålegg.

Er fisk bedre enn kjøtt?

Fisk som tunfisk, torsk og rødspette har et høyt proteininnhold og lavt fett- og kaloriinnhold. Laks, makrell og sild er derimot fulle av vitaminer D. Sammenlignet med kjøtt kan fisk derfor gi deg med flere gode byggeklosser, som vitaminene og de mettende vitaminene. Men kjøtt kan også være en god og viktig del av kostholdet – akkurat som ferske grønnsaker.

Hvor lenge kan fisken holde seg i kjøleskapet?

Hvis du har rå fisk i kjøleskapet, bør du tilberede den samme dag – og da kan du la den tilberedte fisken stå i kjøleskapet i en eller to dager. Er det røkt fisk i kjøleskapshyllen, er det kan mellom to og åtte dager. Ta en titt på fisken og se hva den sier i forhold til datomerkingen.

Gled deg til middag hver dag!

+5

Oppskrifter du vil elske!
Oppskrifter du vil elske!
Oppskrifter du vil elske!

Oppskrifter du vil elske!

Få deilige og enkle oppskrifter og alle de ferske ingrediensene dine levert på dørstokken hver uke

Spar opptil 1549 kr