HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHalloumi Karrigryte
topBanner
Halloumi karrigryte

Halloumi karrigryte

med spinat, ris og korianderyoghurt

Tags:RaskVegetar
Allergener:melkEggSennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

150 g

Jasminris

200 g

Halloumi

(Inneholdermelk)

1 stk

Løk

½ stk

Ingefær

1 stk

Hvitløk

2 stk

Tomat

1 stk

Gulrot

30 g

Spinat

5 g

Ginger Ninja

(InneholderEgg, Sennep)

30 g

Tikka masala

½ boks

Tomatpure

150 ml

Matfløte

(Inneholdermelk)

1 pose

Koriander

75 g

Yoghurt

(Inneholdermelk)

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann* (steg 1)

½ ts

Salt* (steg 1)

½ dl

Vann* (steg 4)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier878.3799 kcal
Energi (kj)3675.1416 kj
Fett42.829 g
Mettet fett26.6 g
Karbohydrater81.3666 g
Sukker18.6 g
Protein36.341 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp vann* [3 dl | 6 dl] i en kjele. Tilsett ris og salt* [¼ ts | ½ ts], senk til lav varme og kok under lokk i 12 min. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min, eller inntil risen skal serveres. TIPS: Risen skal dampes, så ikke fjern lokket! 


2

Skjær halloumi i 2 cm stykker. Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Tilsett halloumi og stek under omrøring i 5-6 min, inntil gylne. Sett til side på en tallerken. 


3

Finhakk løk. Riv ingefær og hvitløk fint. Riv gulrot grovt. Grovhakk tomat og spinat. 


4

Varm opp en ny skvett olivenolje* på middels høy varme i samme stekepanne. Tilsett løk og gulrot og stek i 2-3 min. Tilsett tomat, hvitløk, ingefær, tomatpuré [½ stk, 2P], tikka masala karripasta, Ginger ninja krydderblanding og stek i 1 min. Senk til middels varme og tilsett spinat, matfløte [½ unit, 2P], vann* [½ dl | 1 dl] og la simre i 4-5 min. Smak til med salt* og pepper*. 


5

Grovhakk koriander. Bland yoghurt, koriander (spar litt til pynt) og en klype salt* og pepper* i en liten skål. Tilsett halloumi i stekepannen og bland godt. 


6

Anrett ris i skåler. Tilsett halloumi karrigryte og topp med en klatt korianderyoghurt. Pynt med resterende koriander.