HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconRavioli
topBanner
Ravioli

Ravioli

med ricotta, pesto og bakte grønnsaker

Tags:Under 650 kcalVegetar
Allergener:MelkSulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

100 g

Ricotta

(InneholderMelk)

2 stk

Tomat

1 stk

Paprika

1 stk

Hvitløk

60 g

Spinat

(Kan inneholdeSelleri)

30 g

Grønn pesto

(InneholderMelk, Sulfitter)

250 g

Ravioli med ricotta & spinat

1 stk

Rødløk

½ stk

Sitron

½ stk

Squash

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 1)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier286 kcal
Energi (kj)1197 kj
Fett20.3 g
Mettet fett5.8 g
Karbohydrater13.31 g
Sukker12.4 g
Protein8.55 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). Skjær paprika i 1 cm tykke strimler. Rens squash, halver på langs, og skjær i 1 cm tykke halve skiver. Skjær rødløk i 2 cm tykke båter. Skjær tomat i små båter. Overfør grønnsaker til en bakeplate med bakepapir. Drypp over med olivenolje* [1 ss | 2 ss] og krydre med en klype salt* og pepper*. Bak i 15-20 min, eller til grønnsakene er møre.

2

Press eller finhakk hvitløk. Grovhakk spinat. Skjær sitron i båter.

3

Kok opp lettsaltet vann* i en stor gryte når grønnsakene har ca 10 min igjen av steketiden. Kok ravioli i 3-4 min eller til “al dente”. Ta vare på litt pastavann [3/4 dl | 1 ½ dl] (brukes til saus), hell resten fra og tilsett en skvett olivenolje* i gryten med ravioli.

4

Bland ricotta, pesto [½ pakke, 2P], hvitløk og en skvett sitronsaft i en mellomstor bolle. Krydre med en klype salt* og pepper*. Tilsett pastavann og bland til en saus.

5

Varm opp gryten med ravioli på middels høy varme. Tilsett pesto- og ricottasaus og bland med ravioli, bakte grønnsaker og spinat (spar litt til pynt). Smak til med salt* og pepper*.

6

Anrett ravioli i skåler. Pynt med resterende spinat og sitronbåter.