
Pumpkin tikka masala
with spinach rice and parsley chips
Tags:
Vegetar
•Melkefri
Allergener:
Gluten
•Hvete
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
Samlet tid30 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
½ stk
Butternutgresskar
150 g
Langkornet hvit ris
1 stk
Løk
½ boks
Tomatpure
4 g
Curry-On
4 g
Mild Mahal
30 g
Tikka masala
1 stk
Tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete)
1 stk
Hvitløk
200 ml
Kokosmelk
30 g
Spinat
(Kan inneholde Selleri)
1 pose
Bladpersille
7.5 g
Revet kokos
(Kan inneholde Nøtter, Peanøtter, Hvete, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Bygg, Sesam)
10 g
Ingefærpasta
Ikke inkludert i matkassen din
2.5 dl
Vann (steg 2)
½ ts
Salt (steg 2)
¼ ts
Salt (steg 3)
2 dl
Vann (steg 3)
2 ss
Olivenolje (steg 4)
½ ts
Salt (steg 5)
1 ss
Olivenolje (steg 3)
•Bakeplate
•Stekepanne
•Rivjern
•Kasserolle
Framgangsmåte

1

2

3

4

5

6