200 g
Paneer
300 g
Poteter
½ stk
LĆøk
½ stk
Chili
½ stk
Squash
75 g
Creme fraiche
(Inneholdermelk)25 g
Grov sennep
(InneholderSennep)1 pose
GresslĆøk
60 g
Salatblanding
1 pose
Dill
1 stk
Eple, grĆønt
(InneholderEgg)1 stk
Sitron
4 g
Mamas Favoritt
(InneholderEgg)2 stk
Egg* (steg 3)
4 ss
Hvetemel* (steg 3)
Sett ovnen pĆ„ 220°C/200°C (varmluft). SkjƦr squash i fire deler pĆ„ langs og deretter i 3 cm tykke stykker. Plasser pĆ„ et stekebrett med bakepapir. Drypp over med en skvett olivenolje*, krydre med en klype salt* og pepper* og bland sammen. Bak i ovnen i 15-20 min.Ā
Skrell og riv lĆøk. Riv poteter (uskrellet) og halloumi. Fjern frĆø fra chili [1/2 stk, 2P] og finhakk.Ā
Pisk sammen egg* [2 stk | 4 stk] med oregano i en stor bolle. Tilsett lĆøk, chili, poteter og halloumi, og bland godt. Tilsett deretter hvetemel [1dl | 2dl] og en stor klype pepper. Bland godt sammen. TIPS: Hvis du bruker hendene blir det lettere Ć„ blande!Ā
Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne pĆ„ middels hĆøy varme. Tilsett rĆøsti i pannen formet som mindre runde stykker (3 stk per person). Stek i 5-6 min pĆ„ hver side inntil gyldne og gjennomstekte. OverfĆør til en tallerken med kjĆøkkenpapir.Ā
Finhakk purrelĆøk. Bland creme fraiche, sennep, purrelĆøk, salt* og pepper* i en skĆ„l. La squash avkjĆøle i 5 min. Grovhakk dill. SkjƦr eple i tynne skiver. Bland dill, eple, squash og salat i en bolle.Ā
Anrett halloumirĆøsti og squashsalat pĆ„ tallerkener. Serveres med sennepsdressing ved siden av.Ā