HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHalloumirøsti
topBanner
Halloumirøsti

Halloumirøsti

med squashsalat, dill og sennepsdressing

Tags:Under 650 kcalVegetarSterk
Allergener:melkSennepEgg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid30 minutter
30 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

200 g

Paneer

(Inneholdermelk)

300 g

Poteter

½ stk

Løk

½ stk

Chili

½ stk

Squash

75 g

Creme fraiche

(Inneholdermelk)

25 g

Grov sennep

(InneholderSennep)

1 pose

Gressløk

60 g

Salatblanding

1 pose

Dill

1 stk

Eple, grønt

(InneholderEgg)

1 stk

Sitron

4 g

Mamas Favoritt

(InneholderEgg)

Ikke inkludert i matkassen din

2 stk

Egg (steg 3)

4 ss

Hvetemel (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier501 kcal
Energi (kj)2094 kj
Fett19.6 g
Mettet fett9 g
Karbohydrater60.34 g
Sukker15.4 g
Protein17.71 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Rivjern
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft). Skjær squash i fire deler på langs og deretter i 3 cm tykke stykker. Plasser på et stekebrett med bakepapir. Drypp over med en skvett olivenolje*, krydre med en klype salt* og pepper* og bland sammen. Bak i ovnen i 15-20 min. 


2

Skrell og riv løk. Riv poteter (uskrellet) og halloumi. Fjern frø fra chili [1/2 stk, 2P] og finhakk. 


3

Pisk sammen egg* [2 stk | 4 stk] med oregano i en stor bolle. Tilsett løk, chili, poteter og halloumi, og bland godt. Tilsett deretter hvetemel [1dl | 2dl] og en stor klype pepper. Bland godt sammen. TIPS: Hvis du bruker hendene blir det lettere å blande! 


4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Tilsett røsti i pannen formet som mindre runde stykker (3 stk per person). Stek i 5-6 min på hver side inntil gyldne og gjennomstekte. Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir. 


5

Finhakk purreløk. Bland creme fraiche, sennep, purreløk, salt* og pepper* i en skål. La squash avkjøle i 5 min. Grovhakk dill. Skjær eple i tynne skiver. Bland dill, eple, squash og salat i en bolle. 


6

Anrett halloumirøsti og squashsalat på tallerkener. Serveres med sennepsdressing ved siden av.