topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk sandwich

Vegetarisk sandwich

med ovnsbakt aubergine, squash og calabrese pesto

Tags:
Vegetar
Mat på fat
Allergener:
Gluten
Hvete
Melk
Sennep
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Aubergine

½ stk

Squash

300 g

Poteter

1 stk

Hvitløk

2 stk

Stenovnsbakt baguette

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)

½ pakke

Rømme

(Inneholder Melk)

1 stk

Salat

1 stk

Tomat

100 g

Gresk salatost

(Inneholder Melk)

40 g

Aioli

(Inneholder Sennep, Egg)

30 g

Calabresepesto

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Olivenolje (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier947 kcal
Energi (kj)3962 kj
Fett48.99 g
Mettet fett15.5 g
Karbohydrater103.3 g
Sukker18.2 g
Protein24.53 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate

Framgangsmåte

Bak grønnsaker
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Skjær aubergine og squash på langs i 1 cm skiver. Skjær poteter i båter. Fordel grønnsakene på et stekebrett med bakepapir. Drypp en skvett olivenolje* på potetene og krydre med en klype salt* og pepper*. Drypp en skvett olivenolje* på aubergine og squash, krydre med Mammas favoritt og en klype salt* og pepper*. Bak i ovnen i 20-25 min. TIPS: Bruk to stekebrett til 4P. 


Bland hvitløksolje
2

Press eller finhakk hvitløk. Bland hvitløk, olivenolje* [2 ss | 4 ss] og en klype salt* i en liten skål. 


Lag calabresesaus
3

Bland calabrese pesto [½ pakke, 2P], creme fraiche [½ pakke, 2P] og en klype salt* og pepper* i en liten skål. 


Bak baguette
4

Skjær baguette i midten på langs, når grønnsakene har 10 min igjen i ovnen. Smør baguette med hvitløksolje og bak på rist i ovnen i 7-8 min. 


Forbered råvarer
5

Skjær tomat i skiver. Fjern forsiktig blad fra salat. Smuldre salatost med en gaffel. 


Servér
6

Dryss salatost på brød. Topp med ovnsbakt aubergine og squash, salat, tomat og calabresesaus. Lukk sandwich og server med poteter og aioli ved siden av.