HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVegetarisk Sandwich
topBanner
Vegetarisk sandwich

Vegetarisk sandwich

med ovnsbakt aubergine, squash og calabrese pesto

Tags:VegetarMat på fat
Allergener:glutenmelkEggSennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Aubergine

½ stk

Squash

300 g

Poteter

1 stk

Hvitløk

2 stk

Stenovnsbakt baguette

(InneholderglutenKan inneholdesesam)

75 g

Rømme

(Inneholdermelk)

1 stk

Hjertesalat

1 stk

Tomat

100 g

Gresk salatost

(Inneholdermelk)

40 g

Aioli

(InneholderEgg, Sennep)

30 g

Calabresepesto

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Olivenolje* (steg 2)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier946.9301 kcal
Energi (kj)3961.9551 kj
Fett48.9935 g
Mettet fett15.5 g
Karbohydrater103.2986 g
Sukker18.2 g
Protein24.5255 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Skjær aubergine og squash på langs i 1 cm skiver. Skjær poteter i båter. Fordel grønnsakene på et stekebrett med bakepapir. Drypp en skvett olivenolje* på potetene og krydre med en klype salt* og pepper*. Drypp en skvett olivenolje* på aubergine og squash, krydre med Mammas favoritt og en klype salt* og pepper*. Bak i ovnen i 20-25 min. TIPS: Bruk to stekebrett til 4P. 


2

Press eller finhakk hvitløk. Bland hvitløk, olivenolje* [2 ss | 4 ss] og en klype salt* i en liten skål. 


3

Bland calabrese pesto [½ pakke, 2P], creme fraiche [½ pakke, 2P] og en klype salt* og pepper* i en liten skål. 


4

Skjær baguette i midten på langs, når grønnsakene har 10 min igjen i ovnen. Smør baguette med hvitløksolje og bak på rist i ovnen i 7-8 min. 


5

Skjær tomat i skiver. Fjern forsiktig blad fra salat. Smuldre salatost med en gaffel. 


6

Dryss salatost på brød. Topp med ovnsbakt aubergine og squash, salat, tomat og calabresesaus. Lukk sandwich og server med poteter og aioli ved siden av.