HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVegetar Pirogger
topBanner
Vegetar pirogger

Vegetar pirogger

med persillesalat og hummus-yoghurt

Tags:Vegetar
Allergener:glutenSoyamelkNøtterSesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid35 minutter
35 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Gulrot

1 stk

Pastinakk

1 stk

Løk

2 stk

Hvitløk

½ stk

Squash

1 pakke

Kidneybønner

4 g

Panamat

½ boks

Tomatpure

25 ml

Soyasaus

(Inneholdergluten, Soya)

1 stk

Paideig

(Inneholdergluten, melk)

20 g

Gresskarkjerner

(InneholderNøtterKan inneholdepeanøtter, sesam)

75 g

Yoghurt

(Inneholdermelk)

25 g

Hummus

(InneholderSesam)

1 pose

Bladpersille

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg (steg 3)

½ ts

Salt (steg 2)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier897.205 kcal
Energi (kj)3753.9058 kj
Fett36.78 g
Mettet fett11.9 g
Karbohydrater99.7987 g
Sukker18.3 g
Protein26.9775 g
Natrium135.7 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Rivjern
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Skjær gulrot og pastinakk i 1 cm tykke skiver. Plasser på et stekebrett med bakepapir og drypp med en skvett olivenolje* og dryss med en klype salt* og pepper*. Bak i ovnen i 15 min. Finhakk løk. Press eller finhakk hvitløk. Riv squash grovt. Skyll kidneybønner under kaldt vann* i en sil og grovhakk. 


2

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek løk og hvitløk i 2-3 min. Tilsett kidneybønner, squash, tomatpuré [1/2 pakke, 2P], soyasaus, Ay-Cajun-Ba, salt* [½ ts | 1 ts]  og en klype pepper* og stek i 4-5 min.

3

Rull ut paideigen og del i fire. Legg bønnefyllet i midten av hver del og forsiktig brett paidegen sammen. Klyp endene sammen for å lukke piroggen. Forsiktig overfør til et stekebrett med bakepapir. Visp ett egg* som du pensler over piroggene. Bak i ovnen i 10 min. TIPS: Fyll én pirogg av gangen, fordi det varme fyllet vil smelte paideigen litt.

4

Varm opp en ren stekepanne på middels høy varme. Tilsett gresskarfrø og rist i 3-4 min, eller inntil gylne. Bland yoghurt, hummus [½ stk, 2P], en skvett vann* og en klype salt* og pepper* i en liten skål.

5

Plukk persilleblader. Dryss persille over stekebrettet med gulrot og pastinakk med en skvett olivenolje*. 


6

Anrett pirogger og persillesalat toppet med ristede gresskarfrø på tallerkener.  Drypp over med yoghurt-hummus på salaten og servér resten som dipp til piroggene.