Våre matkasserHjelpGavekort
Svinekjøtt i fløtesaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Svinekjøtt i fløtesaus

Svinekjøtt i fløtesaus

med kokte poteter og frisk eplesalat

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Barnevennlig
Allergener:
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

4 g

Hvitløksflørt

1 stk

Hvitløk

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

1 pose

Basilikum

300 g

Svin ytrefilet

500 g

Poteter

60 g

Salatblanding

1 stk

Eple

4 g

Kyllingbuljong

20 g

Valnøtter

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 5)

etter behov

Smør (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier618 kcal
Energi (kj)2584 kj
Fett23.86 g
Mettet fett9.9 g
Karbohydrater55.62 g
Sukker12.7 g
Protein46.24 g
Natrium0 mg

Bakeplate
Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok poteter
1

Kok opp lettsaltet vann* i en stor kjele. Kok poteter i 15 min, eller til de lett kan skjæres over med en kniv. Hell vannet fra. Krydre med en klype salt* og pepper* og sett til side med lokk. 

Hakk basilikum
2

Finhakk basilikum. 

Stek kjøtt
3

Skjær kjøtt i 3 cm strimler (5 per person). Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Bland kjøtt, en skvett olivenolje*, Hvitløksflørt, en klype salt* og pepper* i en mellomstor bolle. Når pannen er varm tilsett kjøtt og stek i 3-4 min eller inntil gylden og gjennomstekt. VIKTIG: Kjøttet er gjennomstekt når det er uten antydninger av rødt. Overfør til en tallerken. 

Lag eplesalat
4

Skjær eple i tynne skiver. Bland en smule olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en stor bolle. Tilsett salatmix og eple og bland godt sammen. TIPS: Bland salaten rett fær servering så den holder seg sprø. 

Lag basilikumsaus
5

La stekepannen avkjøle litt. Tilsett en klatt smør* og en skvett olivenolje* i pannen på middels varme. Press eller finhakk hvitløk. Tilsett hvitløk og steg i 1-2 min, eller inntil velduftende. Tilsett matfløte, kyllingbuljong, basilikum (spar litt til pynt) og kok til det er gjennomvarmet, 1-2 min. Krydre med salt* [1/4 ts | ½ ts] og en stor klype pepper*. 

Servér
6

Anrett poteter, kjøtt og salat på tallerkener. Øs basilikumfløtesaus på kjøtt og poteter. Pynt salaten med valnøtter og kjøtt med resterende basilikum. 

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image