Våre matkasserHjelpGavekort
Svinekjøtt i fløtesaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Svinekjøtt i fløtesaus

Svinekjøtt i fløtesaus

med kokte poteter og frisk eplesalat

Mørt svinekjøtt får en fantastisk smak av å bli stekt i ovnen med vår ferdige krydderblanding, Hvitløksflørt. Både søtt og syrlig er tilbehøret i dag, som består av en eplesalat med valnøtter. Vi serverer svinekjøttet med kokte poteter og en deilig kremet basilikumsaus.

Tags:
Rask
Hvetefri
Barnevennlig
Proteinrik
Under 50g karbo
Under 650 kcal
Allergener:
Melk
Nøtter
Sulfitter
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

4 g

Hvitløksflørt

1 stk

Hvitløk

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

1 pose

Basilikum

500 g

Poteter

60 g

Salatblanding

1 stk

Eple

4 g

Kyllingbuljong

20 g

Valnøtter

(Inneholder Nøtter Kan inneholde Sesam, Peanøtter)

20 g

Honning- og sennepsdressing

(Inneholder Sulfitter, Egg, Sennep)

300 g

Svinefilet

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 5)

¼ ss

Olivenolje (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier660 kcal
Energi (kj)2762 kj
Fett30.4 g
Mettet fett11 g
Karbohydrater59 g
Sukker14.6 g
Protein42 g
Natrium392 mg

Bakeplate
Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok poteter
1

Kok opp lettsaltet vann* i en stor kjele. Kok poteter i 15 min, eller til de lett kan skjæres over med en kniv. Hell vannet fra. Krydre med en klype salt* og pepper* og sett til side med lokk. 

Hakk basilikum
2

Finhakk basilikum. 

Stek kjøtt
3

Skjær kjøtt i 3 cm strimler (5 per person). Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Bland kjøtt, en skvett olivenolje*, Hvitløksflørt, en klype salt* og pepper* i en mellomstor bolle. Når pannen er varm tilsett kjøtt og stek i 3-4 min eller inntil gylden og gjennomstekt. VIKTIG: Kjøttet er gjennomstekt når det er uten antydninger av rødt. Overfør til en tallerken. 

Lag eplesalat
4

Skjær eple i tynne skiver. Bland en smule olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en stor bolle. Tilsett salatmix og eple og bland godt sammen. TIPS: Bland salaten rett fær servering så den holder seg sprø. 

Lag basilikumsaus
5

La stekepannen avkjøle litt. Tilsett en klatt smør* og en skvett olivenolje* i pannen på middels varme. Press eller finhakk hvitløk. Tilsett hvitløk og steg i 1-2 min, eller inntil velduftende. Tilsett matfløte, kyllingbuljong, basilikum (spar litt til pynt) og kok til det er gjennomvarmet, 1-2 min. Krydre med salt* [1/4 ts | ½ ts] og en stor klype pepper*. 

Servér
6

Anrett poteter, kjøtt og salat på tallerkener. Øs basilikumfløtesaus på kjøtt og poteter. Pynt salaten med valnøtter og kjøtt med resterende basilikum. 

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image