4 g
Saha-Ras
4 g
Kyllingbuljong
1 stk
Hvitløk
1 pose
Bladpersille
150 g
Spisskål, skåret
75 g
Yoghurt
(InneholderMelk)100 g
Couscous
(InneholderGluten, Hvete)1 stk
Appelsin
20 g
Mandler
(InneholderNøtter)1 stk
Gulrot
300 g
Svin ytrefilet
2.5 dl
Vann (steg 1)
1 ss
Olivenolje (steg 1)
Press eller finhakk hvitløk. Grovhakk persille. Riv gulrot (uskrellet). Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en kjele på middels høy varme. Stek hvitløk og gulrot i 1-2 min. Tilsett vann* [2,5 dl | 5 dl] og kyllingbuljong. Kok opp. Tilsett couscous og en skvett olivenolje* og rør godt. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 5 min, eller til vannet er absorbert. Rør inn halvparten av persillen med en gaffel.
Grovhakk mandler. Fjern det hvite og skjær appelsin i 2 cm biter. Bland mandler, appelsin og resterende persille i en liten skål.
Skjær svinekam i 3 cm biter på et eget skjærebrett. Bland svinekam, Saha-ras, en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en skål. Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek svinekjøtt i 2-3 min, til gjennomstekt.
Bland spisskål, en klype salt* og pepper* i en skål. Klem spisskålen med hendene i 30 sek. Tilsett en skvett olivenolje* om du ønsker.
Bland ferdig couscous med kål.
Anrett couscous, kålsalat og svinekjøtt i dype tallerkener. Drypp over en klatt yoghurt og topp med appelsinsalsa.