HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSaha Ras Krydret Svinekjøtt
topBanner
Saha-ras-krydret svinekjøtt

Saha-ras-krydret svinekjøtt

med gulrotscouscous og saftig appelsinsalsa

Tags:Under 650 kcalRask
Allergener:MelkGlutenHveteNøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

4 g

Saha-Ras

4 g

Kyllingbuljong

1 stk

Hvitløk

1 pose

Bladpersille

150 g

Spisskål, skåret

75 g

Yoghurt

(InneholderMelk)

100 g

Couscous

(InneholderGluten, Hvete)

1 stk

Appelsin

20 g

Mandler

(InneholderNøtter)

1 stk

Gulrot

300 g

Svin ytrefilet

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 dl

Vann (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 1)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier632 kcal
Energi (kj)2643 kj
Fett20.24 g
Mettet fett5 g
Karbohydrater58.83 g
Sukker15.4 g
Protein49.71 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Press eller finhakk hvitløk. Grovhakk persille. Riv gulrot (uskrellet). Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en kjele på middels høy varme. Stek hvitløk og gulrot i 1-2 min. Tilsett vann* [2,5 dl | 5 dl] og kyllingbuljong. Kok opp. Tilsett couscous og en skvett olivenolje* og rør godt. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 5 min, eller til vannet er absorbert. Rør inn halvparten av persillen med en gaffel.

2

Grovhakk mandler. Fjern det hvite og skjær appelsin i 2 cm biter. Bland mandler, appelsin og resterende persille i en liten skål.

3

Skjær svinekam i 3 cm biter på et eget skjærebrett. Bland svinekam, Saha-ras, en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en skål. Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek svinekjøtt i 2-3 min, til gjennomstekt.

4

Bland spisskål, en klype salt* og pepper* i en skål. Klem spisskålen med hendene i 30 sek. Tilsett en skvett olivenolje* om du ønsker.

5

Bland ferdig couscous med kål. 

6

Anrett couscous, kålsalat og svinekjøtt i dype tallerkener. Drypp over en klatt yoghurt og topp med appelsinsalsa.