Pork tenderloin and wild rice pilaf
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pork tenderloin and wild rice pilaf

Pork tenderloin and wild rice pilaf

with creamy pan sauce and fresh dill

Allergener:
Nøtter
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Gulrot

1 stk

Løk

4 g

Kyllingbuljong

300 g

Svinefilet

4 g

Hvitløksflørt

20 g

Mandler

(Inneholder Nøtter Kan inneholde Rug, Sesam, Spelt, Hvete, Bygg, Gluten, Havre, Peanøtter)

1 pose

Dill

75 ml

Creme fraiche

(Inneholder Melk)

20 g

Tranebær

(Kan inneholde Nøtter, Peanøtter, Sesam)

150 g

Langkornet hvit ris

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 1)

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

2 ss

Vann (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier763 kcal
Energi (kj)3194 kj
Fett30.4 g
Mettet fett10.6 g
Karbohydrater78.8 g
Sukker14.2 g
Protein40 g
Natrium392 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6