HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPanert Kylling
topBanner
Panert kylling

Panert kylling

med syrlig kålsalat og mild aioli

Populær
Tags:Barnevennlig
Allergener:melkglutenEggSennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid25 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

75 g

Rømme

(Inneholdermelk)

300 g

kyllingbryst

5 g

Tex-Mex

500 g

Poteter

50 g

Panko paneringsmel

(Inneholdergluten)

75 g

Strimlet salat (kål, endivie, gulrot)

40 g

Aioli

(InneholderEgg, Sennep)

1 stk

Eple

20 g

Tranebær

(Kan inneholdesesam, nøtter, peanøtter)

20 g

Gresskarkjerner

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg* (steg 2)

1 ss

Olivenolje* (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier836.525 kcal
Energi (kj)3500.0205 kj
Fett33.8587 g
Mettet fett6.7 g
Karbohydrater82.445 g
Sukker19.6 g
Protein49.5275 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skjær poteter (uskrellet) til pommes frites (ca. 1/2 cm tynne). Fordel pommes frites på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje* og kydre med en klype salt* og pepper*. Bland godt. Bak i ovnen i 25-30 min.

2

Bland panko med Tex-Mex og en klype salt* og pepper* i en skål. Pisk egg* [1 stk | 2 stk] i en ny skål. Dypp kylling først i egg, deretter panko. Press lett slik at pankoen fester seg.

3

Varm opp nok olivenolje* til å dekke en stekepanne på middels høy varme. Stek kylling i 3-4 min på hver side, eller til gjennomstekt. Sett til side på en tallerken med kjøkkenpapir. VIKTIG: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

4

Skjær eple i tynne skiver. Bland strimlet salat [1/2 pose, 2P], epleskiver, en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en skål.

5

Bland aioli og rømme i en skål. Krydre med en klype salt* og pepper*.

6

Fordel sprø BBQ-kylling, kålsalat og pommes frites på tallerkener. Server hvitløksdressing på siden.