Panert halloumi
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Panert halloumi

Panert halloumi

med kremet potetsalat og fersk dill

I dagens oppskrift har halloumi hovedrollen og vi byr på en fantastisk smaksopplevelse! Vi panerer den smakfulle osten i panko og vår egen ferdige krydderblanding, Hvitløksflørt. Vi lager også en potetsalat med crème fraîche, reddik, sjalottløk og spinat, og så topper vi til slutt med frisk dill.

Tags:
Barnevennlig
Vegetar
Allergener:
Sennep
Melk
Sulfitter
Hvete
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Poteter

150 g

Reddiker

1 stk

Sjalottløk

60 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

12 g

Grov sennep

(Inneholder Sennep)

½ pakke

Creme fraiche

(Inneholder Melk)

1 pose

Dill

1 stk

Halloumi

(Inneholder Melk)

4 g

Hvitløksflørt

25 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Sulfitter, Hvete, Gluten)

1 stk

Sitron

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg (steg 3)

2 ss

Hvetemel (steg 3)

½ ts

Salt (steg 5)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier864 kcal
Energi (kj)3616 kj
Fett54.3 g
Mettet fett29.6 g
Karbohydrater54.8 g
Sukker9.8 g
Protein38.2 g
Natrium32.8 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok poteter
1

Kok opp en kjele med lettsaltet* vann*. Del poteter i to (uskrellet) og kok i 10-15 min, eller til de enkelt kan skjæres over med en kniv. Hell av vannet og la potetene hvile i kjelen.

Forbered råvarer
2

Skjær reddiker i tynne skiver. Finhakk sjalottløk. Skyll og grovhakk spinat. Finhakk dill. Del sitron i to. Skjær halloumi i 2 cm tykke skiver (2 per pers.).

Paner halloumi
3

Pisk egg* [1 stk | 2 stk] i en dyp tallerken. Bland panko, Hvitløksflørt og en stor klype pepper* i en annen dyp tallerken. Ha hvetemel* [1/2 dl | 1 dl] i en tredje dyp tallerken. Vend halloumi først i tallerkenen med hvetemel, deretter egg* og til slutt i panko.

Stek halloumi
4

Varm opp nok olivenolje* til å dekke bunnen til en stor stekepanne på middels høy varme. Stek halloumi i 2-3 min på hver side, til gyllen.

Lag potetsalat
5

Bland kokte poteter med crème fraiche [1/2 pakke, 2P], sennep, sitronsaft [1 ss | 2 ss], reddiker, sjalottløk, spinat, dill (spar litt til pynt), salt* [1/2 ts | 1 ts] og pepper* i en skål.

Servér
6

Anrett potetsalat og halloumi på tallerkener. Pynt potetsalaten med resterende dill.