Kylling i soppsaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kylling i soppsaus

Kylling i soppsaus

med rosmarinpoteter og valnøttsalat

Tags:
Hvetefri
Allergener:
Melk
Sulfitter
Nøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g

Poteter

½ stk

Rosmarin

300 g

Kyllingbryst

100 g

Østershatter

1 stk

Hvitløk

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

60 g

Rødvinssaus

(Inneholder Sulfitter)

4 g

Kyllingbuljong

½ stk

Sitron

1 stk

Sjalottløk

150 g

Kålblanding

20 g

Valnøtter

(Inneholder Nøtter Kan inneholde Sesam, Peanøtter)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 3)

½ ss

Olivenolje (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 4)

1 ss

Smør (steg 4)

2 ss

Vann (steg 4)

1 ss

Olivenolje (steg 5)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier802 kcal
Energi (kj)3354 kj
Fett42.1 g
Mettet fett15.4 g
Karbohydrater60.3 g
Sukker13.2 g
Protein47.4 g
Natrium392 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6