HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKremet Prosicuttopasta
topBanner
Kremet prosicuttopasta

Kremet prosicuttopasta

med stekt portobello og fersk basilikum

Tags:RaskBarnevennlig
Allergener:melkEgggluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

150 ml

Matfløte

(Inneholdermelk)

60 g

Spinat

50 g

Prosciutto

150 g

Portobello

1 stk

Sjalottløk

20 g

Finrevet ost

(Inneholdermelk, Egg)

270 g

Rigatoni

(InneholderglutenKan inneholdesoya)

4 g

Kyllingbuljong

1 pose

Basilikum

1 stk

Hvitløk

½ stk

Squash

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier840.135 kcal
Energi (kj)3515.125 kj
Fett30.7075 g
Mettet fett13.7 g
Karbohydrater104.5441 g
Sukker11.2 g
Protein34.4975 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en stor kjele med saltet* vann*. Skjør portobello i tynne skiver. Finhakk sjalottløk. Finhakk eller press hvitløk. Finhakk basilikum. Grovhakk prosciutto.

2

Kok pasta i 10 min. Hell av vannet, og legg pasta tilbake i kjelen med en skvett olivenolje*.

3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekeoanne på middels høy varme. Stek prosciutto i 2-3 min, eller til sprø. Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir på.

4

Varm opp en skvett olivenolje* i stekepannen på middels høy varme. Stek sjalottløk, sopp, hvitløk og en klype salt* i 4-5 min. Tilsett buljong, matfløte og halvparten av basilikum. Kok i 2-3 min, til sausen tykner.

5

Tilsett pasta, spinat og halvparten av prosciutto i stekepannen og bland godt. Krydre med en stor klype pepper*.

6

Fordel kremet pasta i dype tallerkener og topp med resterende prosciutto og revet ost. Pynt med basilikum.