topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kremet perlecouscous

Kremet perlecouscous

med stekt bacon og fersk spinat

Kremet perlecouscous er perfekt å lage når sulten stiger og du vil lage noe skikkelig digg på kort tid. Mens perlecouscousen koker, steker vi bacon, sjampinjong og squash. Deretter blander vi alt og tilsetter spinat, creme fraiche og basilikum. En perfekt hverdagsrett som er klar på under en halvtime!

Tags:
Rask
Barnevennlig
Allergener:
Hvete
Gluten
Selleri
Soya
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

170 g

Perlecouscous

(Inneholder Hvete, Gluten)

1 stk

Hvitløk

1 stk

Løk

1 stk

Squash

30 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

1 pose

Basilikum

140 g

Bacon, terninger

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

200 g

Sjampinjong

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

4 dl

Vann (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 1)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier724 kcal
Energi (kj)3028 kj
Fett33 g
Mettet fett15.5 g
Karbohydrater72.7 g
Sukker11.4 g
Protein31 g
Natrium408.6 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok perlecouscous
1

Kok opp vann* [4 dl | 8 dl] og buljong i en gryte. Tilsett perlecouscous og senk til middels høy varme. La simre i 12-15 min, eller til myk men fremdeles med tyggemotstand.

Forbered grønnsaker
2

Press eller finhakk hvitløk. Finhakk løk. Skjær sopp i tynne skiver. Rens squash, skjær i fire på langs og deretter i fine biter. Finhakk basilikum.

Stek bacon & sopp
3

Varm en stor tørr stekepanne på høy varme. Stek bacon og sopp i 2-3 min. Senk til middels høy varme og tilsett løk, hvitløk og squash. Stek i ytterligere 3-4 min. Tilsett soyasaus og en stor klype salt* og pepper*.

Tilsett perlecouscous
4

Ha stekepannen på middels høy varme. Tilsett ferdig perlecouscous, creme fraiche [½ pakke, 2P] og halvdelen av basilikum.

Tilsett spinat
5

Tilsett spinat og rør rundt til den faller sammen. Krydre med pepper*.

Servér
6

Anrett perlecouscous i skåler og pynt med resterende basilikum.