Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Løk
4 g
Kyllingbuljong
170 g
Perlecouscous
(Inneholder Hvete, Gluten)
1 pose
Oregano
30 g
Panko paneringsmel
(Inneholder Gluten, Hvete)
60 g
Spinat
(Kan inneholde Selleri)
100 g
Gresk salatost
250 g
Kjøttdeig av storfe
5 g
Tex-Mex
1 stk
Gulrot
1 stk
Egg (steg 1)
4 dl
Vann (steg 4)
Smuldre halvparten av gresk salatost i en stor bolle. Tilsett kjøttdeig, Tex-Mex, panko, egg* [1 stk I 2 stk ], en klype salt* og pepper*. Bland godt. Form kjøttdeig til ovale kjøttboller [4 stk I 8 stk ].
Varm opp en smule olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek kofta i 6-7 min på hver side, eller inntil gjennomstekte og uten antydning av rødt. Ta kofta av stekepannen og sett til side.
Finhakk løk. Skjær gulrot i tynne halve skiver (1 cm brede). Plukk oreganoblader og finhakk. Finhakk en håndfull spinat.
Varm opp samme stekepanne og stek løk i 1-2 min. Tilsett hakket oregano, perlecouscous og gulrot, og stek i ytterligere 2-3 min. Tilsett vann* [4 dl I 8 dl] og kyllingbuljong. La putre under lokk på lav varme i 10-12 min. Rør underveis. TIPS: Tilsett en skvett vann* hvis vannet absorberes for fort.
Rør inn spinat i den ferdige perlecoucousen. Når spinaten har myknet, rør inn resterende gresk salatost og krydre med salt* og pepper*. Tilsett köfte i stekepannen og varm opp i 1-2 min.
Anrett perlecouscous på tallerkener og topp med köfte. Pynt med resterende spinat.