
Juicy mixed mince burger
with coleslaw and bbq sauce
Lei av burgere som smaker likt? Prøv vår saftige epleburger og la den smakfulle sødmen av karamellisert løk bane vei for salte pommes frites. Smakene samles i det lune briochebrødet, og alt toppes med fersk ruccola.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
Ingredienser
500 g
Poteter
1 stk
Eple
2 stk
Briochebrød
(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
1 stk
Gulrot
37.5 g
Rødkål
30 g
BBQ-saus
(Inneholder Sulfitter, Sennep)
12.5 g
Brødrasp
(Inneholder Gluten, Hvete)
250 g
Kjøttdeig av storfe og svin
Ikke inkludert i matkassen din
½ ts
Salt (steg 3)
Framgangsmåte

Sett ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skjær poteter (uskrellet) til pommes frites. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp en skvett olivenolje* over, krydre med salt* og pepper* og bland. Bak i ovnen i 20-25 min.

Skjær løk i tynne, halve skiver. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek løk i 10-15 min, til myke og karamellisert. Tilsett en klatt smør* når det er 5 min igjen.

Skrell eple og riv groft. Bland eple, kjøttdeig og panko [1/2 pakke, 2P] med en klype salt* og pepper* i en skål. Form kjøttdeig til burgere (1 per pers.). TIPS: Lag burgerne en smule større i diameter enn burgerbrødene, fordi de trekker seg sammen ved steking.

Varm opp en skvett olivenolje i en annen stekepanne på middels varme. Stek burgere i 5-6 min på hver side. Ta pannen av varmen når burgerne er ferdigstekte. Fordel revet mozzarella på burgerne. Dekk til med lokk, og sett til side i 4 min, eller til osten er smeltet. VIKTIG: Kjøttet er gjennomstekt når det er uten antydninger av rødt.

Skyll ruccola under kaldt vann*. Del briochebrød i to, og varm i ovnen i 2-3 min. Bland ruccola i en skål med en skvett olivenolje*, salt* og pepper*.

Smør burgerbrødene med majones. Fyll med ruccola, kjøtt og karamellisert løk. Server pommes frites og ruccola på siden.