topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Juicy mixed mince burger

Juicy mixed mince burger

with coleslaw and bbq sauce

Lei av burgere som smaker likt? Prøv vår saftige epleburger og la den smakfulle sødmen av karamellisert løk bane vei for salte pommes frites. Smakene samles i det lune briochebrødet, og alt toppes med fersk ruccola.

Tags:
Barnevennlig
Allergener:
Egg
Gluten
Melk
Hvete
Sennep
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g

Poteter

1 stk

Eple

2 stk

Briochebrød

(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

1 stk

Gulrot

37.5 g

Rødkål

30 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

12.5 g

Brødrasp

(Inneholder Gluten, Hvete)

250 g

Kjøttdeig av storfe og svin

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1002 kcal
Energi (kj)4191 kj
Fett47.6 g
Mettet fett87.9 g
Karbohydrater107.9 g
Sukker25.2 g
Protein34.3 g
Natrium51.2 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne
Rivjern

Framgangsmåte

Bak pommes frites
1

Sett ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skjær poteter (uskrellet) til pommes frites. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp en skvett olivenolje* over, krydre med salt* og pepper* og bland. Bak i ovnen i 20-25 min.

Karamelliser løk
2

Skjær løk i tynne, halve skiver. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek løk i 10-15 min, til myke og karamellisert. Tilsett en klatt smør* når det er 5 min igjen.

Form burgere
3

Skrell eple og riv groft. Bland eple, kjøttdeig og panko [1/2 pakke, 2P] med en klype salt* og pepper* i en skål. Form kjøttdeig til burgere (1 per pers.). TIPS: Lag burgerne en smule større i diameter enn burgerbrødene, fordi de trekker seg sammen ved steking.

Stek burgere
4

Varm opp en skvett olivenolje i en annen stekepanne på middels varme. Stek burgere i 5-6 min på hver side. Ta pannen av varmen når burgerne er ferdigstekte. Fordel revet mozzarella på burgerne. Dekk til med lokk, og sett til side i 4 min, eller til osten er smeltet. VIKTIG: Kjøttet er gjennomstekt når det er uten antydninger av rødt.

Varm briochebrød
5

Skyll ruccola under kaldt vann*. Del briochebrød i to, og varm i ovnen i 2-3 min. Bland ruccola i en skål med en skvett olivenolje*, salt* og pepper*.

Server
6

Smør burgerbrødene med majones. Fyll med ruccola, kjøtt og karamellisert løk. Server pommes frites og ruccola på siden.