topBanner
Italiensk-inspirert sandwich

Italiensk-inspirert sandwich

med tomatsalsa & pestomajones

I dag lager vi italiensk-inspirert mat med masse smak og farge. En smakfull sandwich med hjemmelaget tomatsalsa og grønn pestomajones. Det gode brødet får ekstra mye smak fra revet hard ost.

Tags:BarnevennligRask
Allergener:HveteEggSennepMelkSulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid15 minutes
15 minutes
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

2 stk

Stenovnsbakt baguette

(InneholderHveteKan inneholdeSpor av sesam)

1 stk

Tomat

250 g

Kjøttdeig

25 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

1 stk

Rødløk

30 g

Grønn pesto

(InneholderMelk, Sulfitter)

40 g

Finrevet ost

(InneholderEgg, Melk)

30 g

Panko paneringsmel

(InneholderHvete)

1 stk

Hvitløk

60 g

Salatblanding

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg* (steg 2)

(InneholderEgg)
Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Energi (kj)3673 kj
Kalorier878 kcal
Fett39.39 g
Mettet fett11.44 g
Karbohydrater83.08 g
Sukker10.15 g
Protein48.23 g
Natrium4.415 mg
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Sett ovnen på 200°C/200°C varmluft. Skjær tomat i små terninger. Finhakk halvparten av rødløk og skjær resten i tynne skiver. Finhakk eller press hvitløk. Skyll salatblanding i et dørslag under kaldt vann.

2

Bland egg [1 stk I 2 stk], kjøttdeig og en generøs klype salt og pepper* i en skål. Form kjøttdeig til to burgere per person.

3

Bland finhakket rødløk, tomat, hvitløk og olivenolje i en ny skål. Krydre med salt og pepper*. Bland pesto [½ pakke, 2P] med majones i en annen skål.

4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels varme. Stek burgerne med resterende rødløk i 2-3 min på hver side. Strø over revet ost når det er 1 min igjen av steketiden.

VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når kjøttet er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

5

Skjær baguetter i kvarte (2 kvarte per pers.) og del skivene i to. Varm i ovnen i 5-6 min.

6

Smør pestomajones på baguettene. Topp med kjøtt, tomatsalsa og salatblandingen. Bland resterende salat med tomatsalsa og server ved siden av sandwichene.