
Indian salmon tikka
with garlic rice and cucumber coriander salad
Tags:
Hvetefri
Allergener:
Fisk
•Selleri
•Melk
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
Samlet tid35 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
300 g
Laksefilet
(Inneholder Fisk)
1 stk
Løk
4 g
Grønnsaksbuljong
(Inneholder Selleri)
1 boks
Tomatpure
2 stk
Hvitløk
4 g
Mild Mahal
30 g
Tikka masala
150 ml
Matfløte
(Inneholder Melk)
150 g
Basmatiris
1 stk
Agurk
½ stk
Lime
1 pose
Mynte
2 stk
Gulrot
10 g
Ingefærpasta
Ikke inkludert i matkassen din
3 dl
Vann (steg 2)
½ ts
Salt (steg 2)
½ ss
Olivenolje (steg 2)
1 ss
Smør (steg 3)
2 dl
Vann (steg 3)
1 ts
Sukker (steg 4)
½ ts
Salt (steg 4)
¼ ts
Salt (steg 5)
½ ss
Olivenolje (steg 5)
•Stekepanne
•Rivjern
•Kasserolle
Framgangsmåte

1

2

3

4

5

6