topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hjemmelaget schnitzelburger

Hjemmelaget schnitzelburger

med saftig epleslaw og sprø pommes frites

Scnitzelburger med epleslaw og pommes frites - trenger vi å si mer? Denne burgeren er laget med panerte schnitzler og hjemmelaget pommes frites med en saftig epleslaw. Ja, du leste riktig! Eple, majones, kålblanding og olivenolje utgjør den perfekte epleslaw. Med hjemmelagde pommes frites på sidelinjen er denne middagen et EM-trofé verdig. Nyt en klassisk burger på en ny måte!

Tags:
Barnevennlig
Allergener:
Egg
Sennep
Gluten
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

4 g

Panamat

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

1 stk

Eple

2 stk

Briochebrød

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

500 g

Poteter

300 g

Svin ytrefilet

75 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier654 kcal
Energi (kj)2737 kj
Fett23.74 g
Mettet fett3.1 g
Karbohydrater64.64 g
Sukker10.8 g
Protein46.92 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Lag pommes frites
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Skjær poteter (uskrellet) i 1 cm tykke staver. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje*, krydre med en klype salt* og pepper*, og bland godt. Bak i ovnen i 25-30 min, til gylne. Skjær svinekam i to like store stykker på langs på et eget skjærebrett.

Paner schnitzler
2

Bland panko, Panamat og en stor klype salt* og pepper* i en dyp tallerken. Pisk egg* [1 stk | 2 stk] med en gaffel i en annen dyp tallerken. Vend svinekam først i egg*, deretter i panko. Overfør til en tallerken, klar til steking.

Lag epleslaw
3

Skjær eple i tynne skiver. Bland en skvett olivenolje*, strimlet salat [1/2 pose, 2P], epleskiver og halvparten av majonesen i en skål. Krydre en med klype salt* og pepper*.

Stek schnitzler
4

Dekk bunnen til en stekepanne med olivenolje*. Varm opp til middels høy varme når det gjenstår 10 min av steketiden til pommes frites. Stek schnitzler i 3-4 min på hver side, til gjennomstekt. Tilsett en ekstra skvett olivenolje* hvis nødvendig. Sett til side på en tallerken med kjøkkenpapir.

Varm burgerbrød
5

Del burgerbrød i to. Varm i ovnen i 3-4 min.

Server
6

Smør burgerbrødene med resterende majones. Fyll burgere med schnitzel og epleslaw. Server pommes frites og resterende epleslaw på siden.