Hakkebiff med salatost
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hakkebiff med salatost

Hakkebiff med salatost

grov potetmos, tomat- og pestosalat

Tags:
Barnevennlig
Allergener:
Gluten
Hvete
Melk
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g

Poteter

½ stk

Rødløk

250 g

Kjøttdeig av storfe

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

100 g

Gresk salatost

1 stk

Bifftomat

60 g

Grønn pesto

(Inneholder Melk, Sulfitter)

1 stk

Grønn tomat

1 pose

Basilikum

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg (steg 2)

etter behov

Smør (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier691 kcal
Energi (kj)2892 kj
Fett33.65 g
Mettet fett9.6 g
Karbohydrater63.86 g
Sukker20.2 g
Protein37.85 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok poteter
1

Kok opp en gryte med lettsaltet vann*. Skjær poteter i to (uskrellet). Kok i 20-25 min på middels høy varme.

Bland kjøttdeig
2

Finhakk rødløk [1/2 stk, 2P]. Bland salatost [1/2 pakke, 2P.], kjøttdeig, panko, egg* [1 stk | 2 stk] og rødløk [1 ss | 2 ss] med en klype salt* og pepper* i en bolle.

Stek hakkebiff
3

Form kjøttdeig til hakkebiffer (1 pr. person). Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek hakkebiffer i 5-6 min på hver side, eller til de er gjennomstekte. VIKTIG: Kjøttet er gjennomstekt når det er uten antydninger av rødt.

Lag tomatsalat
4

Skjær tomat i tynne skiver. Fordel på en tallerken. Drypp over med pesto og krydre med salt* og pepper*. Topp med basilikumblad og rødløk [1 ss | 2 ss].

Lag potetmos
5

Finhakk resterende basilikum. Hell vann fra i gryten med poteter, og tilsett en klatt smør* og basilikum (spar litt til anretning). Mos grovt med potetmoser eller gaffel, og krydre med salt* og pepper*.

Servér
6

Anrett hakkebiff, potetmos og tomatsalat på tallerkener. Topp med resterende basilikum.