topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Greek lemon-basil haddock

Greek lemon-basil haddock

with oregano potatoes and tomato salsa

Tags:
Under 650 kcal
Hvetefri
Allergener:
Selleri
Melk
Fisk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Tomat

1 pose

Basilikum

½ stk

Sitron

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

1 stk

Hvitløk

75 ml

Yoghurt

(Inneholder Melk)

250 g

Hyse

(Inneholder Fisk)

500 g

Poteter

60 g

Salatblanding

½ g

Oregano, tørket

Ikke inkludert i matkassen din

½ dl

Vann (steg 3)

½ ss

Olivenolje (steg 3)

½ ts

Salt (steg 3)

½ ss

Olivenolje (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier466 kcal
Energi (kj)1949 kj
Fett13.7 g
Mettet fett3.9 g
Karbohydrater51.3 g
Sukker7.1 g
Protein37.1 g
Natrium408 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6