En god helg starter med en god fredagsmiddag, og denne oppskriften skuffer ikke! Her går vi "all in" med vårt favorittkrydder, Ay-Cajun-ba, og du kan allerede høre hvor godt det smaker. Cajunpanert kylling servert med krydrede og ovnsbakte poteter som du dypper i aioli, med en frisk tomatsalat med paprika og persille. Denne helgemiddagen er like god på en hverdag!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
2 stk
Tomat
300 g
Kyllingbryst
12 ml
Balsamico
(Inneholder Sulfitter)
500 g
Poteter
25 g
Panko paneringsmel
(Inneholder Gluten, Hvete)
1 stk
Hvitløk
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
1 stk
Paprika
40 g
Aioli
(Inneholder Sennep, Egg)
1 pose
Bladpersille
4 g
Mamas Favoritt
(Inneholder Egg)
1 stk
Egg (steg 3)
¼ ts
Salt (steg 3)
1 ts
Sukker (steg 5)
1 ss
Olivenolje (steg 4)
¼ ts
Salt (steg 5)